Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha lenne egy vakcina, amit ha...

Ha lenne egy vakcina, amit ha beadsz, egy életre kiirtana belőled minden szorongást, beadnád magadnak?

Figyelt kérdés
Soha többé nem szoronganál, megszűnne.

tegnapelőtt 15:32
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
11 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem, azért nem, mert ez is az élet része. Meg lehet tanulni leküzdeni a szorongást.

Nem kell mindig gyáva módon a könnyebbik utat keresni, kérdező.

tegnapelőtt 15:34
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Csak az ok nélküli szorongást szüntesse meg. Ami még normális kategória, az maradhat.
tegnapelőtt 15:39
 3/12 A kérdező kommentje:
De én ki akarom magamból gyilkolni a szorongást.. Olyan, mint valami kullancs, féreg, ami rágja legbelül a szívemet.
tegnapelőtt 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, nincs rá szükségem. Időnként persze átélem, bizonyos szituációkban, de nem gyakran és tudom kellően kezelni. Sosem olyan mértékű, hogy komolyan befolyásolja vagy hátráltassa az életem.
tegnapelőtt 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:

És mit teszel napi szinten azért, hogy megszabadulj a szorongástól?

tegnapelőtt 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nem hozna mellékhatásokat, akkor igen. Amióta az eszemet tudom, a szorongás része az életemnek, hol jobban, hol kevésbé, és eddig csak periodikusan sikerült elmulasztani, akkor sem teljesen. Szóval nagyon benne lennék, ha egy életre megszűnne végre.
tegnapelőtt 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Én azt érzem, a szorongás a komplett életemet teszi tönkre. Olyasmi, mint a rák.. Belülről felfal.
tegnapelőtt 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Van olyan vakcina

Meditacionak hivjak

tegnapelőtt 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, a szorongásod ráment az értelmi felfogóképességedre is? Vagy csak hisztizni jöttél ide, hogy nem tudsz arra válaszolni, hogy mit teszel napi szinten azért, hogy leküzd a szorongásodat?

Kitalálom, semmit se teszel. Hát, úgy nem is fog megszűnni és míg élsz, örökké szorongani fogsz. Ha már meguntad a szorongást, akkor majd teszel is azért, hogy ne szorongj többet.

tegnapelőtt 16:10
 10/12 A kérdező kommentje:
9# A szorongás az egy agyi, biokémiai folyamat, amire vajmi kevés ráhatása van az embernek.. Ugyanis mindig a szorongás irányítja az embert, nem pedig fordítva. Tehát az agyi biokémiát kéne felülírni, vagy sejtszinten kiölni a szorongásért felelős géneket.
tegnapelőtt 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!