Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Ez az egész már pár éve tart, de csak most jöttem rá arra, hogy lehet hogy velem van a baj. Arról lenne szó, hogy a korom ellenére rideg és komoly vagyok. A családtagjaimmal alig beszélek, néha a köszönés se megy, és igazából nem érzem őket fontosnak, és ez azt hiszem nem helyes. Természetesen vannak barátaim, de őket sem érzem kulcsfontosságúnak, nem érzek senki iránt semmit! Nem vagyok és nem is voltam szerelmes, pedig volt barátom is, és egyszerűen nem tudok az esetleges gondjaimról beszélni, mert nem bízom meg sem a barátaimban, sem a családtagjaimban.

Mitől van ez? Miért vagyok ilyen?

17L

2012. jún. 8. 09:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyanezt kezdtem észrevenni magamon és már vagy úgy 1 éve tart ez az állapot..Van hogy megfeledkezek róla a hétköznapokban...Remélem nem maradok így :/
2012. jún. 9. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
ja és 16/L
2012. jún. 9. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!