Mi lehet annak az oka hogy túlzottan félek a haláltól?

Nézd kérdező én betettem neked egy pár fejezetet egy-egy blogból. Aztán a te dolgod elolvasod és megérted vagy nem olvasod el.
De semmiértelme itt bárkit is győzködni, mint az előttem válaszolóval például.
Ha valaki az élet evolúciós képességében nem képes meglátni a tudatot, akkor ott nincs értelme miről beszélni
Még a legprimitiv vírusnak is van tudata, nem véletlenül képes megváltoztatni magát. Még a virágnak is van primitív tudata-- és ebbe nyúlnak bele, amikor módosítják.

# 31/34
utálom az ilyen ostoba, manipulatív, férgeket, akik mindenkit nyíltan vagy burkoltan lehülyéznek, mert nem abban hisznek, amiben ők, és az erényeket bűnöknek állítják be.
majd ha szembe mertél nézni magaddal, és felvállalod a hibáid, képes vagy elfogadni, hogy tévedhetsz, és sok embert nem érdekelsz, akkor kezdj bele párbeszédekbe. addig csak egy bolond öregasszonynak fog nézni mindenki, amíg a hibáid másokra kened, és érdemi vitára képtelen vagy
"a legprimitiv vírusnak is van tudata, nem véletlenül képes megváltoztatni magát. "
ez a mondat fémjelezze a gondolkodásod értékét
nem, mondom NEM vagyok kíváncsi a további "érveidre".
# 34/34
én semmin, egyszerűen elmondtam, hogy nem hiszek benne, és ez neki nem tetszik. vannak ilyen nettérítők, akik mindenáron meg akarnak győzni másokat egy elméletről. 70 évesen talán már elnézhető, mert közeleg a vég, és valahogy el kell számolni magunknak, de akkor sem támogatok hazugságokat. én elfogadom, hogy ő abban hisz, én meg ebben, és pont. ha elsőre nem érdekel, 5. alkalommal sem fog.

Nincs értelme vitának akkor ha valaki, mint Te is GhostRider3 megkötöd magad és azt állítod nincs tudat az életben. Minden életben genetikailag ott van a tudat, mint memória, amit ismételten átörökít. Úgy mint számítógép memóriája.
A vírus vagy a baktérium a legprimitívebb életforma még is, ha gyógyszerrel védekezünk ellene-- képes önmagát megváltoztatni-rezisztens lesz-
Nem csupán átírja a DNS-ünket-- de ott marad meglapulva a testben és szunyókál arra várva jön egy erősebb, már módosult vírus törzs és kimenti a kutyaszorítóból.
ezért is ajánlottam a blogomat hogy olvass bele. Tudod a korral az ember csak bölcsebbé válik, mert mind azt amit életében tapasztalt, tanult, átélt életében szinte értékelve átéli az ember leszűrve belőle a tanulságokat
-- Na persze ha életében is érdeklődő volt és nem csak úgy élt bele a világba, mint valami robot, vagy szolga vagy épp idiótaként.--
De mint intenzív nővér, és olyan aki ritka képességekkel született, az olyan dolgokra is válaszolhat amit az emberek általában nem is érzékelnek, a tudomány pedig még mindig nem érti-- persze a sok szélhámos miatt csak a para-kutatók foglalkoznak ilyesmivel.
Kérdező, -- Azt mondod halálfélelmed van, de úgy látom neked ez a szerep igen csak tettszik. Mert ha nem így lenne, én mint neurológiai és elme klinika volt dolgozója, megkérdezném Tőled,-- miért nem fordultál ezzel a panasszal ha olyan modern gondolkodású szkeptikus vagy, pszichiáterhez?
Ne izgulj ott is az orvos azt fogja mondani semmiből lettél-semmivé válsz nyugi fogadd el! Ha ilyen biztos vagy benne, hogy semmivé válsz, akkor mit parázol?

Ja és GhostRider3 még messze van a vég tőlem-- és én valóban tudom miképp kell minél messzebbre kitolni. S nem azért mert félnék a haláltól, mert én soha nem féltem, sőt hetente 3x-4x játszottam a halállal ha jól számolom 70-8=62-20=42 éven keresztül hetente minimum 4x kacérkodtam vele, már gyermekként 8 évesen igaz akkor csodálatos játéknak hittem. a rendszer váltás előtti időben hagytam abba-- mert akkor már túl messzire mentem és tulajdonképpen amit látni akartam láttam amit tudni akartam annál többet is megtudtam-- bele botlottam akaratom ellenére épp abba, amire te kérdező válaszokat vársz-- mi lesz velünk a halál után.
S tulajdonképpen 8 éve már az életem teljes és kitöltött, mert két unokámat nevelem azóta akik mára 12 és 18 éves fiuk lettek. A kisebbiket szeretném még felnevelni és megélni azt is amikor sikeres zenész és zeneszerzővé lesz.
A nagyobbikat hogy végez, majd lesznek kis dédunokáim.
Szóval GhostRider3 először is nem féltem soha és ma se a haláltól, számomra az idő kitolása kihívás--A férjem őszhajú, mert neki tökmindegy-- de én még nem őszülök mert teszek róla"" Valahogy úgy törődöm magammal,az egészségemmel mint annak idején a reménytelen esetekkel és mellettük sok mindent megtanulva.- miközben komából hoztam vissza, több éves bénát állítottam lábra és ment haza saját lábán és nagyon sok reménytelen betegséget olykor egyetlen éjszaka rendbe hoztam-- a betegek csodának vették, az orvosok kiakadtak-- Hisz semmit nem csinált a nővérke, csak érdekesen masszíroz-- mondták a betegek az orvosoknak.
Soha nem beszéltem egyetlen képességemről se,főleg mert a ruszkik itt voltak. De bejártam a világunkat a Sarkoktól kezdve Afrikáig Dél-Amerikáig. A szemét ruszki lecsapott volna rám, ha csak megsejtik!

sem az indiana jones jellegű kalandjaidra, sem a pókemberszerű szuperképességeidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!