Mi lehet annak az oka hogy túlzottan félek a haláltól?
Figyelt kérdés
Önbizalomhiány miatt is lehet?2012. jún. 3. 15:31
1/57 anonim 

válasza:

Mivel nem tudom milyen ember vagy, ezért csak tippelni tudok, hogy miért. 1. valamilyen élmény hatására (hozzátartozó elvesztése pl). 2. félsz tőle, mert nem ismered. Nem tudod milyen lesz, és emiatt félsz tőle.
2/57 GhostRider3 

válasza:

a halálfélelem egy természetes ösztön. akinek nincs ilyene, az nem él.
3/57 anonim 

válasza:

Ezzel nem tudok egyet érteni, mert mióta rájöttem, hogy lehetséges az örök élet már nem félek a haláltól.
4/57 anonim 

válasza:

http://www.youtube.com/user/PirosPirulaProjekt
kezd el nézegetni a videókat, ha nem is pont erről szólnak
ne ragaszkodj annyira a földi élethez, hogy félj tőle, ha esetleg elmúlik mi lesz..mit tudsz tenni, semmit, viszont azzal ha félsz csak rontasz..vagy RONTASZ az életkörülményeiden vagy HAGYOD hogy élj
ez ilyen egyszerű
5/57 A kérdező kommentje:
igazad van nagyon, megnézem a videókat
2012. jún. 3. 21:04
6/57 anonim 

válasza:

MErt nem tudod mi lesz a halálkor,és a tudatlanság ijesztő.Én már megjártam a halált,azóta nem félem.Nézd meg az Alkonyat című filmet.Azután a halálnak a képébe nevetsz. " Láttam már rosszabat is haver". Ha egyáltalán túléled a film első 5 percét. Borzalom...
7/57 anonim 

válasza:

A haláltól csak annak van félnivalója, aki hiszi, hogy van utána valami. Ilyen szempontból szar ügy kereszténynek lenni :)
8/57 GhostRider3 

válasza:

# 3/7
az örök élet létezése nem bizonyítható
ez csak egy menekvési útvonal a halálfélelemtől
# 7/7
ellenkezőleg. a vallások által feltételezett halál utáni lét a halálfélelem elfedésére szolgáló eszköz
9/57 A kérdező kommentje:
Nekem tetszett az Alkonyat.
2012. jún. 4. 08:22
10/57 A kérdező kommentje:
Nem, pont ezaz hogy én abban hiszek hogy a halál után nincs semmi, és örökre megszűnünk létezni. Mintha olyan mélyen aludnál hogy ABSZOLÚT nem érzékelsz semmit a világból. Valahogy nem értem a halált. Miért születünk ha meghalunk? Akkor olyan a létünk mintha soha nem is létezett volna. Nagyon nagyon nem értem. Igazatok van, nem is ismerem a halált, ha tudnám hogy mi van utána megnyugodnék. De így meg tobzódok hogy most van-e valami vagy nincs-e. Olyan sz*r ez a bizonytalanság. Úgy érzem végleg pontot kéne tennem erre a témára.
2012. jún. 4. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!