Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet annak az oka hogy...

Mi lehet annak az oka hogy túlzottan félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Önbizalomhiány miatt is lehet?

2012. jún. 3. 15:31
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
ez is igaz, de miért ragaszkodik valaki a valamihez? hiszen születésem előtt sem volt semmi
2012. jún. 10. 15:00
 22/57 anonim ***** válasza:

GhostRider3 azt hiszem én sehol nem írtam olyasmit hogy szellemek között jártam!!!

Úgy ahogy az ember fantáziálta, vagy a vallások--- NINCS SZELLEM se SZELLEM VILÁG!

Test van és Lélek energiának nevezhető emberrajzolat.

Földünk van és annak Teremtő Energiának nevezhető Nagy energiák vannak az anyagában és a Föld szívében Magmába.

S tulajdonképpen ez felel meg annak a fogalomnak amit az ember Isten fogalommal ruházott fel.

De ehhez végig KELL élni az életet és minél több tudással és érzelemmel színezni a lélekenergiánkat hogy eljutva a Fény energiához ott halhatatlanná válhassunk.

Tulajdonképpen a pokol létezik, mint a Földünk belső izzó anyaga amin bizony minden léleknek át kell haladnia, mert a Föld Erő energiája, mint gravitáció lehúzza ha akarja ha nem akarja---

tehát humbuk az egész hogy holt lelkek szellemek itt vannak, korzóznak élősködnek és ártanak vagy épp jóságosak--- Soha egyetlen egybe se botlottam bele, pedig bejártam az egész világot gyermekkoromtól kezdve 50 éves koromig. Akkor abba hagytam a kilépéseket".-

Nyugodtan örülj ennek a lehetőségnek kérdező, mert igaz amit mesélek és csodálatos-- de ismétlem éld végig az életedet tartalmasan és szépen. Szeress, alkoss, tanulj okosodj a magad született tehetségeddel.

A Földünk haldoklik-- és egyszer több ezer év múlva alkalmatlanná válik az élet számára--

S mint ahogy a mi mágneses-energia lelkünk elhagyja anyagi testét úgy fogja elhagyni az összes lélek energia és a földi istenszellemű energia a Földünket és valahol egy új életet teremtünk Te is és mindenki aki itt élt és halhatatlanná vált a lelke és hatalmas energiává.

Sok ezer éven keresztül élvezni leszel képes az energia formációt, mint tudatos érző mindent belátni képes lélek-energia. Csodálatos LÉT- korszak lesz az életünk után!

De az élőket nem lehet megközelíteni se!!!

2012. jún. 11. 11:44
 23/57 GhostRider3 ***** válasza:

# 21/22

ez az evolúció. akiben nem volt ilyen ösztön, az rég kihalt.

ne akarj érzéketlen lenni

2012. jún. 11. 19:03
 24/57 A kérdező kommentje:
nekem teljesen más jellegű a problémám, már kezdek rájönni, nem a ténytől félek hogy meghalok, hanem valami kiváltja ezt belőlem
2012. jún. 11. 20:44
 25/57 anonim ***** válasza:
Akkor viszont figyeld meg önmagad mikor és mire jön elő ez az érzés benned és tegyél ellene
2012. jún. 12. 01:39
 26/57 anonim ***** válasza:
Igen GhostRider3 Darwin óta annak nevezik az élni akarást és az alkalmazkodás képességét-- de ez a képesség ami viszont az életben benne van, mint tudat, mint lélek-tudat amely élni akar, ha erős és egészséges.
2012. jún. 12. 01:45
 27/57 GhostRider3 ***** válasza:

# 25/26

ez igaz, csak ezt tudom mondani én is

# 26/26

engem nem érdekelnek a szellemvilágaid.

darwin nem ezekről írt, hanem a fajok eredetéről, legalább a címét tudd, ha a tartalmát nem ismered.

aki öngyilkos, annak meg paranormális anomálián megy keresztül az életlelke...

tényleg ne fejtegesd, nem érdekelnek az ilyen badarságok.

2012. jún. 12. 06:50
 28/57 anonim ***** válasza:

27/Darwin A fajok eredete cimű könyvében a természetes szelekciót fogalmazta meg.

S magam is nagyszerű gondolkodónak tartom.

De azt nem tudta megfogalmazni miképp keletkezett az élet és mi az a Tudat" az életben ami ezt a szelekciós, alkalmazkodó és átalakulást megteremtő képességet lehetővé tette.

viszont a maga korában amikor a vallások rátelepedtek a tudatra, nagyszerű elmére vallott, hogy szembe mert helyezkedni a bigott világgal.

2012. jún. 13. 10:13
 29/57 anonim ***** válasza:

27/ mint ahogy a támadó válaszaidba is kitünik - képtelen vagy felülemelkedni a vallások maszlag szövegein és ha az ember isteni energia tudatról vagy lélek-energiáról ír, akkor mindjárt szellemvilágról vagy egyéb marhaságra gondolsz.

Vannak fogalmak amelyeket az értés és magyarázat miatt muszáj használni, hisz nem vagyok se nyelvész se filozófus, hogy új szavakat, fogalmakat alkossak-- tehát azt kell használni ami adott és amely tulajdonképpen kifejezheti a gondolatainkat.

Amikor valaki halálfélelemről ír, az azt jelenti hogy a totális megsemmisüléstől fél-- erre viszont ha segíteni szeretnénk, válaszolni kell és mivel? a már meghatározott, ismert fogalmakkal-- részemről pedig úgy ahogy én ismerem.

2012. jún. 13. 10:19
 30/57 GhostRider3 ***** válasza:

# 28/29

az alkalmazkodásnak nincs feltétlenül köze a tudathoz

# 29/29

engem nem érdekelnek sem a vallások, sem a szellemek, sem a lélekenergiák ebből a szempontból, hiszen egyik sem tud bizonyítékot elenteni.

arról meg fölöslegesnek tartok vitát indítani, hogy van-e bizonyíték a test halála után a lélek önállóságáról. nem hiszek a szellemtörténetekben. nekem az "örök lélek" csak annak a jele, hogy valaki képtelen elviselni a teljes megsemmisülést, mint ahogyan a fizika helyett is egyszerűbb volt azt mondani, "isten teremtette".

2012. jún. 13. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!