Furcsa, hogy nem vágyom társaságra?
Kíváncsi vagyok, vajon hányan vannak itt így vele, vagy tudnak-e valakiről.
Az internet előtt tengetem a napjaimat, imádok YouTube videókat nézni például, de mindig találok valami érdekeset. Társaság igényemet kielégíti az, hogy van egy jófej anyám meg tesóm, meg van barátom, vele hetente-kéthetente találkozok távolság miatt.
Így megy ez évek óta. Most pl. két hete csak a gép előtt ülök, szinte ki sem tettem a lábamat a házból.
Te furcsán néznél, ha kiderülne, hogy az egyik ismerősöd ilyen?
Tulajdonképpen nem is olyan ritkaság amit te csinálsz. Két unokám van két fiú abból a nagyobbik csak a gépnél ül és levelezik, dumál vagy mit csinál-- de azért ha jól értettem egy barátja van akivel találkoznak vagy épp elmennek kicsit ide-oda bulizni és ha jól sejtem iszogatnak is c..c..c
Ő se barátkozik könnyen. A kisebbik nála rosszabb-- senkivel nem tud megbarátkozni, mert olyan kemény a természete. Vagy itt ül a gépnél, vagy zongorázik, vagy tervezi a majdani palotáját" mert neki nagyon nagy házra lesz szüksége-azt mondja.
Szóval ne légy elkeseredve nem vagy "fehér holló" de azért legalább egy havert vagy barátnőt keríts magadnak és mozdulj ki vagy iratkozz be sportkörbe. A nagyobbiknak javasoltam két évvel ezelőtt -- az idén III. helyezést ért el kerékpárral. S most jön a csattanó!! -- Nem csoportos edzéseken vesz részt ahogy szerettem volna, hanem egyedül !!! tekeri fel a kilométereket is. Szóval nem sokat fogsz te se változni csak valami csoda nem történik... ilyenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!