Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Furcsa, hogy nem vágyom...

Furcsa, hogy nem vágyom társaságra?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, vajon hányan vannak itt így vele, vagy tudnak-e valakiről.

Az internet előtt tengetem a napjaimat, imádok YouTube videókat nézni például, de mindig találok valami érdekeset. Társaság igényemet kielégíti az, hogy van egy jófej anyám meg tesóm, meg van barátom, vele hetente-kéthetente találkozok távolság miatt.

Így megy ez évek óta. Most pl. két hete csak a gép előtt ülök, szinte ki sem tettem a lábamat a házból.

Te furcsán néznél, ha kiderülne, hogy az egyik ismerősöd ilyen?

2012. jún. 3. 07:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát azért elég társas ember vagy te, ha még barátod is van akkor meg főleg. Ez egyáltalán nem antiszociálisság. Nekem még barát sem kell, mégsem tartom annyira ostobának magamat!
2012. jún. 26. 05:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen én is hasonló vagyok ehhez, de azért épp nem ülök annyit a gép előtt, csak annyi, hogy nem vágyom nagyon társaságra. Mármint igazi barátokat szeretnék magamnak, de a mostani barátaim is kezdenek egy ócskábbak lenni, isznak meg állandóan mehetnékjük van minden idétlen és részeges bandákkal. Az ilyeneket nagyon utálom, ezért is nem akarok velük találkozni. Tulajdonképpen már a suli vége óta, mert hát most ugye vakacio van, nem is talalkoztam velük, és nem is hiányoznak. Általában a nagyszülőknél vagyok, ott sokkal jobban telik :) 15/F
2012. júl. 16. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen nem is olyan ritkaság amit te csinálsz. Két unokám van két fiú abból a nagyobbik csak a gépnél ül és levelezik, dumál vagy mit csinál-- de azért ha jól értettem egy barátja van akivel találkoznak vagy épp elmennek kicsit ide-oda bulizni és ha jól sejtem iszogatnak is c..c..c

Ő se barátkozik könnyen. A kisebbik nála rosszabb-- senkivel nem tud megbarátkozni, mert olyan kemény a természete. Vagy itt ül a gépnél, vagy zongorázik, vagy tervezi a majdani palotáját" mert neki nagyon nagy házra lesz szüksége-azt mondja.

Szóval ne légy elkeseredve nem vagy "fehér holló" de azért legalább egy havert vagy barátnőt keríts magadnak és mozdulj ki vagy iratkozz be sportkörbe. A nagyobbiknak javasoltam két évvel ezelőtt -- az idén III. helyezést ért el kerékpárral. S most jön a csattanó!! -- Nem csoportos edzéseken vesz részt ahogy szerettem volna, hanem egyedül !!! tekeri fel a kilométereket is. Szóval nem sokat fogsz te se változni csak valami csoda nem történik... ilyenek vagytok.

2012. júl. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!