Szeretethiányos vagyok és mindig ölelésre, kedves szavakra, odafigyelésre vágyom, mégsem vagyok hajlandó senkivel megismerkedni. :/ Mit tehetnék?
Amikor bajban voltam, és szaladtam fűhöz-fáhozm hogy szeressenek, segítsenek, akkor láttam meg, hogy azoknak az ismerősöknek éppen akkor sokkal nagyobb bajuk volt,mint nekem.
1 elszégyelltem magamat
2 megtanultam, hogy akkor leszek szerethető, nélkülözhetetlen, ha én adok, én szeretek, és én vagyok a támasz, a bástya, a biztos pont.
3 nem nyadogni kell, hanem észrevenni, aki nálad rászorultabb (ételre, pénzre, szeretetre)
... és kérdezés nélkül adni. És mindegy , hogy a szomszéd 6 éves, vagy a 80 éves. Vagy észreveszed, hogy a szüleid is milyen fáradtak, és nekik segítesz.
Hidd el, akkor, ott te fogsz épülni, és töltekezni.
És sok szeretetet fogsz visszakapni.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves második, eléggé találó rám a szeretetk..va meghatározása... Mindent megadnék, hogy szeressenek, egy fiú van az életemben, de neki a testemet is odaadom, csak érezném, hogy fontos vagyok neki....
odaadnád, vagy odaadtad magad?
ismeretlenül nehéz lenne bármit is mondani rólatok, a fiúról.
Miért jön az üresség?
milyen a kapcsolatotok? Nem szerelmes?
Csak jobb híján egymással elégítitek ki a vágyaitokat ?
Mi az a több, amit szeretnél?
Azért jön az üresség, mert másnap már senki nem keres, este egyedül alszom természetesen és senki nem ölel át...nagyon rossz érzés, mikor belekóstol az ember valami jóba, amitől nem érzi egyedül magát, aztán vissza a valóságba...
Nem szerelmes belém, ez biztos, de lenne más is akivel kielégíthetné a vágyait, ez is biztos. Hát ilyen az élet... Nekem kellene hagynom őt teljesen, ha az eszemre hallgatok, csak hát olyan közel érzem magamhoz és nem megy mással az ismerkedés... Szeretném, ha mindig keresne és fontos lennék neki és másnap bizony írna sms-t. <3
és nem megy mással az ismerkedés...
na, ezt kóéne erőltetni.
Teljes szeretetre vagy jogosult. ne engedj belőle.
Keresd meg azt a fiút, aki megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!