Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha vágyom a testvéreim...

Baj, ha vágyom a testvéreim törődésére? Beszállhatok én is?

Figyelt kérdés

A nővérem és a húgom között nagyon jó a testvéri kapcsolat, együtt filmeznek, beszélgetnek, én is szeretnék benne lenni ebben a kapcsolatban.

Sokszor játszanak is egymással, birkóznak, csiklandozzák egymást, én is szeretnék beszállni egy ilyen birkózásba közéjük.

A barátnőmmel mostanában nem olyan jó a kapcsolatom, így vágynék a tőrödésre főleg ha két csinos lánytól kapnám azt.

20/F

2011. nov. 22. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
beteg gondolatok ezek, inkább keress barátnőt
2011. nov. 22. 14:10
 2/10 bánomisén ***** válasza:
100%

Nem értem, miért úgy gondolsz a saját testvéreidre, mint csinos lányokra. Ők számodra nem csinos lányok, hanem a testvéreid, ennélfogva nem tudják pótolni neked a barátnőd törődését, hiszen az teljesen más.

Vagy még ennyi idős korodra erre nem jöttél rá? Az baj...

2011. nov. 22. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát érzelmi oldalról még oké, meg a filmezés...

de a tesóiddal birkózni meg csikizni egymást ebben a korban már... hát elég beteges gondolat, egy perverz állatnak fognak gondolni szerintem. :D

Inkább javíts a kapcsolaton, erre vonatkozóan tesóidtól is kérhetsz tanácsot, azzal is erősíted a kapcsolatot köztetek, de mégsem beteges módon.

2011. nov. 22. 14:12
 4/10 A kérdező kommentje:

@bánomisén :

Igen, a testvéreim de azt nem lehet nem észrevenni ,hogy csinosak.

2011. nov. 22. 14:17
 5/10 bánomisén ***** válasza:
100%
Kérdező, lehet, hogy észre lehet venni, de az már furcsa, hogy a barátnődet akarod pótolni velük... ez már nem tűnik normális dolognak. A testvéreid a testvéreid, még akkor is, ha csinosak. Számodra nem nők, hanem rokonok.
2011. nov. 22. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
beteg vagy, ha így gondolsz rájuk.
2011. nov. 22. 14:29
 7/10 A kérdező kommentje:

Miért?

Semmi perverzet nem akarok tőlük.

2011. nov. 22. 14:31
 8/10 bánomisén ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem unatkoztál így hétfőn, kora délután, ezért kifundáltál egy kamukérdést, amivel esetleg felkorbácsolhatod az indulatokat, te meg jól elszórakozhatsz ezeken a válaszokon.

Legalábbis a válaszaid nagyon erre utalnak, kamukérdezők szoktak ilyen hozzáállással válaszolni :-)

Én kiszálltam, van itt olyan is, nem kevés, aki tényleg segítségre, tanácsra vár.

2011. nov. 22. 14:34
 9/10 bánomisén ***** válasza:
*kedden - bocs.
2011. nov. 22. 14:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha unatkozok akkor olvasok, vagy filmet nézek.
2011. nov. 22. 14:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!