Baj, ha vágyom a testvéreim törődésére? Beszállhatok én is?
A nővérem és a húgom között nagyon jó a testvéri kapcsolat, együtt filmeznek, beszélgetnek, én is szeretnék benne lenni ebben a kapcsolatban.
Sokszor játszanak is egymással, birkóznak, csiklandozzák egymást, én is szeretnék beszállni egy ilyen birkózásba közéjük.
A barátnőmmel mostanában nem olyan jó a kapcsolatom, így vágynék a tőrödésre főleg ha két csinos lánytól kapnám azt.
20/F
Nem értem, miért úgy gondolsz a saját testvéreidre, mint csinos lányokra. Ők számodra nem csinos lányok, hanem a testvéreid, ennélfogva nem tudják pótolni neked a barátnőd törődését, hiszen az teljesen más.
Vagy még ennyi idős korodra erre nem jöttél rá? Az baj...
Hát érzelmi oldalról még oké, meg a filmezés...
de a tesóiddal birkózni meg csikizni egymást ebben a korban már... hát elég beteges gondolat, egy perverz állatnak fognak gondolni szerintem. :D
Inkább javíts a kapcsolaton, erre vonatkozóan tesóidtól is kérhetsz tanácsot, azzal is erősíted a kapcsolatot köztetek, de mégsem beteges módon.
@bánomisén :
Igen, a testvéreim de azt nem lehet nem észrevenni ,hogy csinosak.
Miért?
Semmi perverzet nem akarok tőlük.
Kérdező, szerintem unatkoztál így hétfőn, kora délután, ezért kifundáltál egy kamukérdést, amivel esetleg felkorbácsolhatod az indulatokat, te meg jól elszórakozhatsz ezeken a válaszokon.
Legalábbis a válaszaid nagyon erre utalnak, kamukérdezők szoktak ilyen hozzáállással válaszolni :-)
Én kiszálltam, van itt olyan is, nem kevés, aki tényleg segítségre, tanácsra vár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!