Valaki tud jó szlogeneket?
Légyszi segítsetek!Ha valaki tud akkor írjon nekem jó szlogeneket!Ne reklámszlogen legyen hanem rendes,mint például:
Inkább utáljanak azért aki vagyok,mint szeressenek azért aki nem vagyok!
A segítséget köszönöm előre is!
"a gonosz győzelméhez csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak"
szerintem ez nem annyira olyan, mint amit szerettél volna de nekem ez a kedvencem:)
"Alaposan téved, aki azt hiszi, hogy meg tud lenni önmagában is, hogy nincs szüksége senkire, de még nagyobbat téved az, aki úgy gondolja, hogy őnélküle nem lehetnek meg a többiek."
"Mindent megkapsz majd a sorstól, leghamarabb abban a pillanatban, amikor végképp megszűntél vágyni rá."
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd."
"Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket."
"Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz."
"Nincs átjárhatatlan fal. Vagy ha mégis, akkor meg kell kerülni."
"Sose vitatkozz bolondokkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal."
"Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!