Milyen nagymama vagyok én?

És akkor mi van?
Az én nagymamám tud sütni-főzni, befőzni, horgolni, kötni, kézimunkázni, varrni, növényeket ültetgetni, tyúkokat nevelni, aztán szinte semmi közöm nicns hozzá, pedig közel lakik, mégis nagyon távol állunk egymástól... :S
Szerinted ez egy nagymamánál elengedhetetlen?
Az én anyukám, aki ötszörös nagymama, futni, túrázni, tornázni jár. Tüsi a haja, jobban bírja a strapát, mint a gyerekek.
Igaz, hogy tud sütni, meg horgolni, de ez a gyerekeket sokkal kevéssé érdekli, mint mondjuk egy biciklitúra vele.
Elsőnek üzenem.
Sütni még valahogy csak-csak meg tudnék tanulni, de a többihez egyáltalán nincs kézügyességem.
15.59-nek
No, én is inkább ilyen típusú nagymama vagyok, de az én képzeletemben, egy fehér hajú, kontyos, kötényes nagymama él, olyan, mint az enyém volt.

Remélem az ezzel együtt járó hajlott hátat és botot nem irigyled :-)
Viccet félretéve, nincs semmi baj ezzel, az ősz, kontyos, horgolós mamik már kimentek a divatból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!