Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől érzed jó nőnek magad?...

Mitől érzed jó nőnek magad? Miket csinálsz ha elkezd elmenni az önbizalmad?

Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 00:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Megtanulok egy új zongoradarabot. Ha tetszik a páromnak, akkor utána nagyon jól érzem magam :)
2012. máj. 20. 00:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem az bajom, h mindig a páromtól vártam a megerősítést, aki nem dicsért, aztán elhagyott. Most szedem össze magam és gyűjtöm a pozitív dolgokat, mert igenis jó vagyok
2012. máj. 20. 00:18
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Megfürdök. Megmosom a hajam, fogam, egy finom illatú tusfürdővel megmosakszom, és újjászületve jövök ki a fürdőből.

Esetleg még mp3-assal a fülemben, a tükör előtt táncolgatok meg tátogok a kedvenc számaimra. :) Aztán rájövök hogy mégis csak szép vagyok én...

2012. máj. 20. 00:18
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nem szoktak ilyen problémáim lenni, pedig nem vagyok az a tipikus "jó nő". Lehet azért, mert abszolút hidegen hagy a párkeresés téma? Persze szeretek jól kinézni, adok magamra, de sosem gondolkodom azon, mi van ha nem tetszem a férfiaknak... Sokkal jobban aggaszt, mi van ha majd állásinterjúra kell mennem (ha aktuális lesz), és egy szebb lányt / jóképűbb pasast vesznek fel helyettem.
2012. máj. 20. 00:22
 5/12 A kérdező kommentje:
de jó neked kedves utolsó. Neked van igazad! Hidd el, ha ilyen magabiztos vagy akkor az állásadókat is meggyőzöd, sokkal többet ér a kisugárzás, mint a szépség, ami amúgy is relatív. Nekem is ezt kéne megtanulnom, de vmi megfelelési kényszert érzek, h tetszenem kell a férfiaknak, mert a párom elhagyott és most be kell bizonyítanom h igenis akar engem vki...elég nyomorult érzés meg szánalmas is
2012. máj. 20. 00:24
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Ez most nagyon gázul hangzik, de: csípd ki magad és menj el bulizni! Ha valaki táncol veled, bókol, azt fogadd és köszönd meg, de semmiképp ne ragadj le egyvalaki mellett. Csak egy tánc, ennyi. Ha úgy mész haza, hogy tizenöt pasitól hallottál szebbnél szebb bókokat, máris nagyot ugrik az önbizalmad :)
2012. máj. 20. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó, ha nektek van mire büszkének lenni. Nekem nincs, így az önbizalom is ismeretlen fogalom nálam.
2012. máj. 20. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Miután felrakok pár húzásnyi szempillaspirált jól érzem magam. Teljesen megváltoztatja az arcom, ugyanis szőkék a szempilláim. Ennyi az össz sminkem.:)

De ugye van egy rituálém esténként. Ugye fürdés, arctonik, bőrradír, majd fogmosás, szájöblítés, fogselyem, dezodor, fésülködés, majd tiszta, új ruhába bújni, és lefeküdni olvasni. Na, ilyenkor érzem magam gyönyörűnek és lelkileg tisztának:)

Miket csinálok, ha elmegy az önbizalmam...hát akkor ugye szomorú vagyok, akkor pedig elkezdem magam hibáztatni, önutálat lesz, és nem eszek egy ideig egy falatot sem. Ha utálom magam, akkor nem bírok enni. Van hogy egy rosszabb dolgozatok után napokig nem eszem, valahogy nem megy. És az éhség érzése megnyugtat. Mindegy, fura dolog ez!

Amúgy a lényeg, hogy nem szabad elvárni az emberektől, hogy dicsérjenek. Ha látom a küszködést az alanyon, a vágyást az elismerésre, akkor szándékosan figyelmen kívül hagyom.

Soha ne sorold hangosan a rossz tulajdonságaid mások előtt várva a cáfolatot. Egy részt kellemetlenül fogja érezni magát, másrészről pedig csak kihangsúlyozod azokat a tulajdonságaidat.

(Bocsi, csak az első kommentedből ez jött le.)

2012. máj. 20. 00:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Én mint az első, csak annyi különbséggel, hogy én énekelek, de nem feltétlenül valakinek, csak úgy magamnak, az is segít.
2012. máj. 20. 01:18
 10/12 anonim ***** válasza:
hát én kb mindennek érzem magam, csak jó nőnek nem. a férjem soha nem dícsér, nem az a fajta, úgyhogy... ha nagyon pocsékul érzem magam, mindig segít egy kicsit ha veszek egy illatos habfürdőt, beszárítom vagy besütöm a hajam, manikűr, pedikűr, smink, csini ruha...olyankor rájövök, hogy nem is vagyok "csúnya".. :)
2012. máj. 20. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!