Mitől érzed jó nőnek magad? Miket csinálsz ha elkezd elmenni az önbizalmad?
Megfürdök. Megmosom a hajam, fogam, egy finom illatú tusfürdővel megmosakszom, és újjászületve jövök ki a fürdőből.
Esetleg még mp3-assal a fülemben, a tükör előtt táncolgatok meg tátogok a kedvenc számaimra. :) Aztán rájövök hogy mégis csak szép vagyok én...
Miután felrakok pár húzásnyi szempillaspirált jól érzem magam. Teljesen megváltoztatja az arcom, ugyanis szőkék a szempilláim. Ennyi az össz sminkem.:)
De ugye van egy rituálém esténként. Ugye fürdés, arctonik, bőrradír, majd fogmosás, szájöblítés, fogselyem, dezodor, fésülködés, majd tiszta, új ruhába bújni, és lefeküdni olvasni. Na, ilyenkor érzem magam gyönyörűnek és lelkileg tisztának:)
Miket csinálok, ha elmegy az önbizalmam...hát akkor ugye szomorú vagyok, akkor pedig elkezdem magam hibáztatni, önutálat lesz, és nem eszek egy ideig egy falatot sem. Ha utálom magam, akkor nem bírok enni. Van hogy egy rosszabb dolgozatok után napokig nem eszem, valahogy nem megy. És az éhség érzése megnyugtat. Mindegy, fura dolog ez!
Amúgy a lényeg, hogy nem szabad elvárni az emberektől, hogy dicsérjenek. Ha látom a küszködést az alanyon, a vágyást az elismerésre, akkor szándékosan figyelmen kívül hagyom.
Soha ne sorold hangosan a rossz tulajdonságaid mások előtt várva a cáfolatot. Egy részt kellemetlenül fogja érezni magát, másrészről pedig csak kihangsúlyozod azokat a tulajdonságaidat.
(Bocsi, csak az első kommentedből ez jött le.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!