Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálsz és miket eszel...

Mit csinálsz és miket eszel szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Házibuli, diszkó, vagy otthon maradsz?
2011. dec. 29. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon fogom halálra inni magam, mert nincsenek barátaim és nincs hova menjek...
2011. dec. 29. 18:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, átjön pár haver szenya, sör, whiskey, vizipipa..
2011. dec. 29. 18:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos unalmasnak fogok tűnni, de én otthon maradok, amúgy sem szoktam buliba járni. Azért jól érzem én magam így is. :D A családommal beszélgetek, gépezek, olvasok, zenét hallgatok, táncolni is szoktam. Szóval elvagyok.

Enni délben töltött káposztát, mert anya minden évben azt főz 31. és 1. - jére, este pedig szendvicset amiben szalámi, uborka, reszelt sajt és főtt tojás van. Ezt egy kis piros arannyal megbolondítom. Egy tálca szendvicset csinálunk délután, és egész este rájárunk.

2011. dec. 29. 18:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, egyedül, iszom egy darabig, aztán alszom.
 5/20 zkriszti3 ***** válasza:
100%

Utca bálba megyünk a gyerekekkel, de még éjfél előtt hazajövünk. Vettem társasjátékot , van kártyánk , szóval nem unatkozunk akkor sem.

Te mit csinálsz kérdező ?

6/20 anonim ***** válasza:
71%
Titokban átszökök a szomszédhoz és az ő WC-jébe kakálok.
2011. dec. 29. 18:42
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itthon fogok tanulni a jövő heti 3 vizsgámra... Mivel senki nem megy sehová, aki meg megy, na oda meg én nem megyek... Nem így terveztem de sajnos ez van... Nem tudom mit eszek, majd lehet rendelek pizzát vagy ilyesmi. 20l
2011. dec. 29. 18:45
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Buliba megyek, de nem diszkó, hanem egy normális szórakozóhely. A barátaimmal leszek. Előtte szerintem maradékot eszünk, tele van a hűtő lefagyasztott kajával, ott meg zsíros kenyér és virsli lesz.

23N

2011. dec. 29. 18:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
valszeg otthon néhány emberrel és virslit zabbantunk miközben félholtra isszuk magunkat
2011. dec. 29. 18:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tudom konkrétan.

Egyik lehetőség, hogy elmegyünk buliba barátokhoz, vagy maradunk itthon. Még nem döntöttük el. Ahogy ismerem magunkat, 31.-én fog kiderülni. Épp milyen kedvünk lesz pillanatnyilag.:) Az is lehet, hogy maradunk, aztán valamikor éjszaka gondolunk egyet, és neki indulunk. Vagy az említett buliba, vagy utcabálba.

2011. dec. 29. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!