Mit csinálsz ma?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:23
1/15 anonim válasza:
takaritok, tanulok is, este meg buli. Te kedves kérdező?
2/15 anonim válasza:
Már bevásáoltam,most kis netezés kaja közben,majd takaritás,főzés,hajmosás,szépitkezés,párom jön kora este,este megyünk barátokkal szórakozni.
3/15 anonim válasza:
Takarítok, agyalok, hogy agyermekeimmel kellene lennem, és szánkózni velük, meg próbálom össze rakni a dolgokat, most főzök. majd kutyámmal sétálok egyet. Ki megyek a pincébe, hozok be zöldségeket, iszok egy pohár bort, olvasok, neked írok, stb.
4/15 anonim válasza:
valószínű, hogy tanulok. Aztán lehet, hogy elmegyünk mamámékhoz.
5/15 anonim válasza:
Pihi,net egész nap,lehet elugrunk mamáék.És te?
6/15 anonim válasza:
Délután szalagavatóra magyek :)
7/15 anonim válasza:
kitakarítom az állataimat; tanulok, este elmegyek szalonnátsütni a közeli "hegyre". :D
8/15 anonim válasza:
Elmegyek a boltba cigiért, megebédelek, közben megiszok egy pohár sört, aztán kicsit nézem a tv-t, lezuhanyzok, elmegyek találkozok pár régi haverommal, elmegyünk bowlingozni, 7-8 felé haza jövök, nézem a tv-t kb. éjfélig, max. 1-ig, még elszívok egy cigit ha marad, aztán alszok. meg neked írok.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Én most elmosogattam,kiírtam a kérdést (:D),aztán elmegyek a barátnőimmel vásárolgatni meg sétálni a városba.Este pedig kutyát sétáltatok,meg futok egy jót. Rég volt,hogy nem dolgoztam hétvégén és most kihasználom. :)
2012. jan. 28. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!