Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálsz nyári szünetben?

Mit csinálsz nyári szünetben?

Figyelt kérdés
Voltál-e már, vagy mentek-e a családdal nyaralni? Ha nincs tervben aznapra semmi, akkor mégis mit csinálsz?
2011. júl. 6. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még nyaralni, nem is valószínű, hogy megyek. Dolgozom hétfőtől-péntekig. Szombat-vasárnap takarítok, pihi, vezetés, ha jó idő van strand, barátokkal grillezés stb.
2011. júl. 6. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltunk még sehol, nem is valószínű hogy megyünk. Én is dolgozom egész héten, péntek, szombat buli, vagy csak lógni a barátokkal, strand esetleg. 18/L
2011. júl. 6. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem találtam semmi normális munkát. Itthon vagyok, besegítek a háztartásban. Tévézek, gépezek, tornázok, elmegyek a kutyával sétálni, boltba, olvasok egy jó könyvet vagy újságot. Majd most hétvégén lesz egy fesztivál, oda elnézek, lesznek jó programok. :)

21/L

2011. júl. 6. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából ugyan az mint a 3. válaszolónak.

Ha megszakadok se találok már mióta munkát, a barátaim többsége vidéki vagy épp dolgozik így hétköznap javarészt itthon vagyok..főzök itthon, bevásárolok, takarítok, gépezek, filmeket nézek, nyelvet tanulok, fordítgatok, külföldi barátokkal beszélgetek, lógok a neten meg ilyenek.

Heti 2-3× talán tudok barátokkal lenni, szerencsére most lesz pénteken egy buli, aztán hétvégére is van programom szerencsére.

Igyekszek felfigyelni mindenféle ingyenes programra, mert kb semmire nincs pénzem.

Nyaralni ahogy eddig se, most se fogunk.

Azért ahogy tudom megpróbálom élvezhetővé tenni az egész nyarat :)

18/l

2011. júl. 6. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a fazekas szakmámat fogom kicsit gyakorolgatni, szerencsére sikerült szerszámokat szerezni és korongozógépet is házilag csinálni. Evvel töltöm a nyarat meg néha elmegyek erre-arra.

22/N

2011. júl. 6. 17:35
 6/8 anonim válasza:
75%

Én is dolgozom nyáron, de csak 5 hetet, de azt reggel 7-től délután 5-ig. Aztán ha végeztem, megyek a párommal nyaralni Balatonra, Horvátországba, Olaszországba, és útközbe megállunk remélem Szlovéniában is.:)

L/20

2011. júl. 6. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Egész nap kefélem a barátnőmet!Este pedig sörözés haverokkal!
2011. júl. 6. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy héten 2-3x dolgozom egy szoláriumban. Azokon a napokon mikor nem dolgozom mindig a barátommal vagyok, vagy a barátnőimmel találkozunk. Még nem voltam nyaralni, de párszor felmegyünk majd a hegyekbe a nyaralónkba, másfél hetet leszünk Balatonfüreden családdal, és egy hetet Siófokon barátnőkkel.
2011. júl. 6. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!