Mit csinálsz nyári szünetben?
Nem találtam semmi normális munkát. Itthon vagyok, besegítek a háztartásban. Tévézek, gépezek, tornázok, elmegyek a kutyával sétálni, boltba, olvasok egy jó könyvet vagy újságot. Majd most hétvégén lesz egy fesztivál, oda elnézek, lesznek jó programok. :)
21/L
Nagyjából ugyan az mint a 3. válaszolónak.
Ha megszakadok se találok már mióta munkát, a barátaim többsége vidéki vagy épp dolgozik így hétköznap javarészt itthon vagyok..főzök itthon, bevásárolok, takarítok, gépezek, filmeket nézek, nyelvet tanulok, fordítgatok, külföldi barátokkal beszélgetek, lógok a neten meg ilyenek.
Heti 2-3× talán tudok barátokkal lenni, szerencsére most lesz pénteken egy buli, aztán hétvégére is van programom szerencsére.
Igyekszek felfigyelni mindenféle ingyenes programra, mert kb semmire nincs pénzem.
Nyaralni ahogy eddig se, most se fogunk.
Azért ahogy tudom megpróbálom élvezhetővé tenni az egész nyarat :)
18/l
Én a fazekas szakmámat fogom kicsit gyakorolgatni, szerencsére sikerült szerszámokat szerezni és korongozógépet is házilag csinálni. Evvel töltöm a nyarat meg néha elmegyek erre-arra.
22/N
Én is dolgozom nyáron, de csak 5 hetet, de azt reggel 7-től délután 5-ig. Aztán ha végeztem, megyek a párommal nyaralni Balatonra, Horvátországba, Olaszországba, és útközbe megállunk remélem Szlovéniában is.:)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!