Mit csinálsz a nyári szünetben miután felkelsz és rendbe teszed magad?
Olvasok, filmet nézek, moziba járok barátnőimmel hülyülünk, szerelmemmel vagyok, vásárolgatok :), konyhatündért játszok - anyukám örül, nem neki kell főznie :D, punnyadok az ágyon, netezek, msnezek...
14/L
netezek,tv elött kockulok,unatkozom,zenéthallgatok,msn-zek,kutyát sétáltatok,2-3-szor körbe járom szeged belvárosát,barátokkal vagyok...
14/L
Húú hát ez változó, de ha olyanom van akkor ilyen szépítkezős délelött.. :D
Fürdés hajmosás, fürdés, hajpakolások, testápolók, hajvasalás, epilálás, szemöldökszedés
ezek persze ilyen alap dolgok, de ha egy napra teszem őket, elmegy vele egy egész délelött....
amúgy meg, filmnézés, tv, net, pihenek, délután meg barátokkal/barátnőkkel vagyok, meg persze a szerelmemmel, vele elmegyünk sétálni stb.
ha jobb az idő, akkor goo a strand :D
felkelek, beülök a gép elé, msnen megbeszélem a barátaimmal , szerelmemmel az aznapi programot, telefonálok a legjobb barátnőmmel, esetleg talizok vele vagy barátom és az ő barátja, így négyesben elmegyünk valamerre. aztán lelépek msnről, alszom délután, felkelek, hajvasalás stb szépítkezés, és indulás :) este pedig olyan éjfél fele érek haza :)
15/L
visszaalszom.:XD
vagy városba bemegyek intézni ezt-azt,nyelvet tanulok(önszorgalomból.:)..szinten tartom magam,.
net,kutyussal játék,tv.zenehallgatás.
barátok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!