Mit csinálsz ma?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:23
11/15 anonim válasza:
Már takarítottam, nemrég ebédeltem (ami lehet, kijön, mert baromira fáj, feszül, ég a gyomrom), aztán netezek.
Du. net, zene, este meg keresek valami jó műsort, és msn nagynénémmel.
Úgy volt, h megyek unokahugimmal korizni, de inkább nem, amilyen "jól" vagyok, esélyes, h a jégre hánynék. :S
12/15 anonim válasza:
Lomtalanítom a spájzot! 2 év után már ideje :P
13/15 anonim válasza:
Délig aludtam, azóta készülődök, hajas vasalok mert megyek egyik volt osztálytársamhoz aztán este buli :D
14/15 anonim válasza:
Későn keltem fel, aztán fodrásznál voltam. Hazaértem, takarítottam, majd ebédeltem, aztán most már nincs semmi dolgom és csak pihenek :) Olvasgatok, netezek. Este meg majd filmeket fogok nézni. :)
15/15 anonim válasza:
Németet tanulok,lemegyek a boltba cigiért,netezek,takarítok,South Parkot nézek,olvasok,utána megint netezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!