Szerintetek ez meghatározta h még nem volt barátom?
Sziasztok!
Pont ma gondolkodtam el és eszembe jutott vmi h lehet ezért nincs még barátom, mert...
Tehát a lényeg az kiskoromba utáltam oviba járni mert 1x egy kisfiú megfogta a puncim :(
Azután elmentünk 1x nyaralni unokatestvéreimmel az ő nagyszüleihez és hát még kicsik voltunk olyan általános iskolás alsó tagozatai h pl megfogdosott a nagyapjuk nem volt semmi de megfogta a popsim meg a combom és nem úgy mint akivel csak szórakoznak.
Eddig még eszembe sem jutott így az egész de ma hírt kaptam erről a nagypapáról h meghalt és eszembe jutott minden.
Kérdésem tehát az lenne h vajon ez miatt nem tudok kialakítani egy párkapcsolatot?
Vagy csak bebeszélem magamnak?
Am meg 20éves lány vagyok és még nem volt barátom és nem azért mert rusnya vagyok, hanem mert úgymond kicsit tartok a férfiaktól egy fura érzésem van velük kapcsolatban ja és nem nem vagyok lezbi :D
Lehet. Nekem is problémáim voltak a fiúkkal és sokszor még ma is nehezemre esik velük kommunikálni, azok miatt a dolgok miatt, amiket apám tett velem. Semmi durva, de valahol mégis mély nyomott hagyott bennem (pl poénkodott velem -mikor beszóltam valamire- hogy fogjam meg a seggét és így letolt gatyával jött felém a fenekével. meg volt, hogy rányitottam szüleimre véletlenül, ő meg elkezdett velem ordibálni ahelyett, hogy megbeszéltük volna stb).
Csak nekem szerencsém volt a barátommal, mert nagyon türelmes és megértő. Segített is elfelejteni ezeket a dolgokat.
De valóban hatalmas gátat tudnak vetni az ilyen emlékek a kapcsolatok kialakításában.
nem feltétlenül ezen múlik.
azon is múlik, hoyg milyen a szmélyiséged, miylen a megjelenésed, milyen körökben mozogsz, stb
mint férfi gondolm azt kellene mondanom, hoyg ez nem jó dolog, de sajnos az az igazság, hogy a férfiak nagy része valóban primitív állat, és nem szabad megbízni bennük
és az emberek általában mind ki akarnak használni, tehát nem is lehet senkiben se bízni
egyáltalán. a fura érzésre kíváncsi lennék bővebben
# 3/5
nem csak egy korabeli pasi tudja feloldani a gátakat, ha leszűkíti a saját lehetőségeit, meglehet sosem lesz boldog, szóval kérdező ne foglalkozz a korral
sőt, ahhoz hogy valaki feloldja a gátakat, nem kell a másikkal lefeküdni, csak ugye barátságra sem képes az emberek többsége manapság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!