Egyre több barátom cigizik, mit csináljak?
Nos, most 7.-be járunk, és szép lassan szinte minden barátom elkezdett cigizni, meg inni. Engem is kínálgattak, de én mindig nemet mondtam, a tanároknak, és a szülőknek szólni nem akarok, mert megbíznak bennem, és amikor én is hülyeséget csináltam ők se szóltak, sőt még segítettek nekem (helyrehozni). Próbálom lebeszélni őket, de nem járok sikerrel, mert ha még mások nem lennének akik visszabeszélik őket, akkor se hallgatnának ilyen téren rám. Ösz-visz 3 barátom van akik nem csinálják, közülük 1-ben bízom teljesen. Próbáltam új barátokat keresni, mert nem szívesen lógok velük úgy hogy lóg a szájukból a cigi, de ne jártam sok sikerrel. Ők mindig megvédtek, igaz barátaim. De nem akarok balhéba keveredni velük, valamint ha szólnák róla akárkinek is, bántani nem bántanának, de nagyon megsértődnének. De tényleg jó barátok, akkor is segítettek, mikor egy fél osztály meg akart verni. Félek hogy lebukok, mert ha én nem is cigizek, de anyámék pont akkor látnak velük, akkor nem fognak hinni nekem.
14/F
Szüleid féltenek, ezt értem. Hát ne gyújts rá, mert drága, büdös és utálatos dolog érezni a szagot, nekem volt dohányos és nem dohányos pasim is, hát ég és föld.
Ha nem hisznek neked, nem tudsz mit tenni, egyébként meg mindenki kipróbálja egyszer, az nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!