Öcsém eléggé agresszív és nagyon sok foltot, heget hagy rajtam, hogy mulasszam el őket hamar, hogy a barátom ne vegye észre?
Figyelt kérdés
Párszor már látta, és nagyon mérges volt miatta, és most nemsokára megyek hozzá és nem akarom nagyon felhúzni, mert most elég csúnya foltjaim vannak. :S2012. máj. 8. 21:53
1/27 anonim válasza:
A zúzódásokat fekete nadálytő krémmel tudod gyógyítgatni.
2/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) És az a hegeket is halványítja?
2012. máj. 8. 21:57
3/27 anonim válasza:
Élvezed,hogy üt az öcséd?Ha nem,állj a sarkadra és mondd hogy ennek vége!
4/27 anonim válasza:
Jegelés és phenylbutazone krém a zúzódásra. A heget meg megvárod míg meggyógyul.
Persze lehet, h a sérülés takargatása helyett inkább pszichológushoz kéne cipeltetni a tesódat.
5/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem élvezem, hogy üt, de sajnos már nem tudok vele mit csinálni, a fejemre nőtt, már erősebb nálam jóval.
2012. máj. 8. 21:59
6/27 anonim válasza:
A minap a rádióban hallottam, hogy a krumplihéjat össze kell préselni, a levét "összegyűjteni", és azzal kell kenegetni a hegeket egy-két naponta. Elvileg két hét múlva már észrevehető, hogy halványabbak a hegek, és később el is tünteti őket végleg.
7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!!
2012. máj. 8. 22:07
8/27 anonim válasza:
Ne mulaszd el... Hagyd, hogy a barátod "elbeszélgessen" vele kicsit.
9/27 anonim válasza:
Véleményem szerint az öcséd leállítása a megoldás, és nem a különféle kenőcsök, gyógymódok beszerzése!!! Nem normális dolog, ha folyamatosan "nyomot hagy rajtad". Egyáltalán hány évesek vagytok?
10/27 anonim válasza:
ritkán írok ilyet, konkrétan még soha, de lehet, h nem kellene takargatnod a párod előtt. mondd el neki, hogy mi a szitu, hátha ők ketten meg tudják beszélni, mint férfi a férfival. az agresszív emberek az agresszióval való fenyegetésből értenek. ha a párod beígér pár pofont (természetesen nem kell megütnie, csak helyezze kilátásba) arra az esetre, ha még egyszer előfordul, talán megjön a jobbik esze az öcsédnek. nekem bátyám van, kamaszkorában ő is verekedett (velem), én vaságyastól voltam 40 kg, nem mondanám még védekezésnek se, amit tehettem ellene. egyáltalán nem volt vidám. szüleidnek is szólhatnál, h beszélgessenek el az öcsivel. gondolom, akkor történik, amikor nincsenek otthon és nem látják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!