Hogy vegyem rá apumat, hogy engedje, hogy barátom legyen? 14/L
Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk, már a sráccal erről és jól érzem magam vele. Nem tudtam eldönteni, hogy meilyk kategóriába tegyem, remélem jó választás volt.15 éves leszek 4hónap múlva, és apum nem engedi, hogy baratom legyen, de most feltűnt pár hete egy srác, akit nagyon kedvelek és járni szeretnénk egymással. Egyértelmű választ még nem adtam neki apum miatt.A fiú 3hónap múlva 17.2012. máj. 13. 13:51
1/19 anonim válasza:
Ismerje meg a srácot, mutasd be csak egy barátodként. Ha látja, hogy nem a baltás gyilkos, talán megenyhül. Meg ha biztosítod afelől, hogy a tanulmányi eredményre a kapcsolat nem lesz hatással, és nem egyből a szexszel fogtok indítani.
2/19 anonim válasza:
Sehogy, mert igaza van. Neked még korai a párkapcsolat. Majd 2-3 év múlva. Én ki is herélném azt a 17 éves srácot aki a 14 éves lányomra hajt.
3/19 anonim válasza:
Mondd meg apukádnak, hogy tetszik neked egy fiú, és szeretnétek járni. Ahhoz, hogy ő is megismerje, szívesen meghívod valamelyik hétvégén ebédre. Ha egyébként megbízik benned, és megismeri a fiút is, szerintem beadja a derekát.
4/19 anonim válasza:
Szerintem sem kellene még járnod senkivel...főleg nem egy 17 évessel
5/19 A kérdező kommentje:
Már olyan 3 hete beszélgetek a sráccal, de nem hajt rám, semmi ilyesmi, azt is tudja,hogy apa szigorúbb. Tegnap meg is kérdezte,hogy apa mit gondolna, ha arról ha barátom lenne. Hogy mutassam be neki? Nem ismeri még látásból se és ha látna vele, szerintem egyből arra következtetne, hogy a barátom.
2012. máj. 13. 14:00
6/19 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb,hogy apa nem is enged arra fele, amerre ő lakik, mert azt hiszem ismeri a szüleit régebről és akkor az apja anyummal kavart, még jóval apukám előtt és nem akar engedni.
2012. máj. 13. 14:03
7/19 anonim válasza:
Na, megkaptátok: torzult felfogásúak vagytok a kedves kérdező szerint, mert nem értetek egyet vele:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
8/19 A kérdező kommentje:
A link nem az én kérdésem-_-" és bizonyos esetekben én is azt mondom, hogy korai, de most nem úgy érzem. úgy hogy sorry kedves előző válaszoló.
2012. máj. 13. 16:09
9/19 anonim válasza:
Előző, nem is telt el egy óra a két kérdés kiírása között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!