Miért érzem azt, hogy a barátom anyja féltékeny rám? És azt, hogy azt szeretné csak ő legyen a fia aztán annyi más ne?
Ezt hívják majomszeretetnek !
Mindegy hogy ki a kicsi fia barátnője , soha sem lesz neki túl jó , hiszen fennáll az a veszély számára , hogy "elveszíti " a fiát !!
Meg kell ezzel békélned , mert , jelenleg az "anyós"még tudja színlelni azt hogy szeret téged , de ha magadra haragítod , akkor a kapcsolatnak is búcsút mondhatsz !!
Hidd el nem te vagy a hibás , Ő így éli meg a kicsi fia felnövését és retteg attól , hogy már más nő van az első helyen és nem Ő !!!( pl:ezért is szól bele a vitákba ,azt hiszi , hogy a fiát még mindig neki kell megvédenie....... )
Én átérzem a problémád,párom anyja is ilyen.
Felszinen kedves,de minden mondata mögött ottvan,hogy "ugyis elérem hogy a kisfiam(30éves) örökre velem maradjon".
Komolyan hideg ráz már
"feltekeny?"
VAnnak csaladok, ahol szeretetben elnek pl., tehat egy anyanal a kortol fuggetlenul a gyermeke, mindig a gyermeke marad, tehat nem hinnem, hogy vetelytarskent viselkedne, hiszen eleg mokas lenne.
Viszont ha valoban mar igy erzel a csaladjaval, akkor legjobb ha kilepsz ebbol a kapcsolatbol, es keress egy masik partnert, mviel tudnodd kell, hogy ha ez a fiu lenne a ferjed, akkor a csaladja tagjait is elkellene fogadnod pl.
6-os:
És ha a fiút (férfit) is zavarja hogy az anyja ilyen? Mert páromat pl eléggé zavarja,csak tiszteletből nem szól be neki (én pedig párom miatt nem szólok)
(szerencsére költözünk 300km-re,igy ritkán kell majd elviselni ezt)
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!