Hogyan vegyem rá magam, hogy még kedvem is legyen szülinapozni?
Annyira semmi kedvem nincs, de anyunak és unokatestvéremnek is ma ünnepeljük a szülinapját. Elég nagy bulik szoktak az ilyenek lenni, szóval általában jók. de most semmi kedvem. barátommal a kapcsolatunk pár napja nem olyan jó, emiatt sokat idegeskedek. rengeteg olvasnivalóm van a jövő hétre, de mind bátyám laptopján van, ő meg filmezik a barátnőjével. már elkészülődtem, de belenézek a tükörbe és nagyon rondának látom magam. nincs alapozó itthon, és mostanában kijött pár pattanás. a buli egy ismerősnél lesz, most bátyámékra várok, de nem hajlandó megmondani, hogy mikor lesznek készen. pedig már mindenki ott van. semmi kdvem nincs fél órát egyedül sétálni a hidegben.
persze nem kérdés, hogy elmenjek-e, de egyszerűen semmi kedvem, és ilyenkor mindenki látja rajtam. volt, hogy emiatt ment már tönkre buli. jól akarom magamat érezni, de valamiért már mindjárt elkap a sírógörcs, úgy érzem. ti ilyenkor mivel tudjátok feldobni a hangulatotokat, vagy mit csináljak, hogy ne vegyék észre, hogy ilyen hangulatban vagyok? az is a baj, hogy nem csinálhatom még csak azt sem, hogy pár óráig vagyok csak, mert ez hajnalig tartó, és szerintem bunkóság lelépni hamrabb. 20L
20 éves vagy és nem tetszik, amit a tükörben látsz..
Sírógörcs kerülget, pedig buliba indulsz...
Másnak a kedvét is el tudod rontani, ha a tied rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!