Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Semmi kedvem itthon maradni,...

Semmi kedvem itthon maradni, szerintetek nagy gáz lenne ha elköltöznék 18 évesen?

Figyelt kérdés
semmi kedvem itthon maradni, teljesen közömbösek velem itthon, nem is foglalkozott velem egész életemben itthon senki .és most 18 évesen úgy elmennék, tudom, nincs semmim, de valamilyen barátom csak befogadna..csak anyukámat sajnálnám, nem mintha ő..na mind1.csak úgy elmennék, mert tudom, egy ribanc vagyok, de utálok itt élni, azt szeretném, ha szeretnének és foglalkoznának velem, legalább beszélgetnének velem,mert ez így nagyon nagyon szar.úgy mennék.és lenne hova is mennem.bár pénzem az nem lenne.ajj..mit tanácsoltok??úgy unom ezt a szart.
2011. dec. 31. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:

igazságtalanság mással eltartatnod magad, ha nincs kereseted. dolgozz, tegyél félre pénzt, és állj a saját lábadra, ha annyira el szeretnél költözni, de ne baráthoz, ismerőshöz menekülj és éld fel a kis spórpénzét, mikor igazából semmi egetrengető nagy baj nincs az otthonoddal.

18L

2011. dec. 31. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 18 éves vagyok de nekem nem lenne képem odaköltözni egy barátomhoz se csak azért, hogy néha beszélgessenek velem. Ha ennyire unod a dolgot akkor menj el dolgozni, vegyél ki albérletet és viszlát. De a "valamilyen barátom csak befogadna" dolgot hogy értetted? Odaállítasz 3 bőrönddel, bekopogsz és megkérdezed, hogy "helló, ideköltözhetek?"? Ha azt mondja, hogy nem akkor meg mész a következő "valamilyen baráthoz"? Csodás életcél 18 évesen. Inkább egyetemen meg kollégiumon járna az eszed, vagy munkán és lakáson, nem ingyenélősködésen...
2011. dec. 31. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:

A kulcsszavak közé beírtad a megoldást: szeretetéhség.

Nem kell elköltöznöd, nem kell kirohannod a világból, csak találnod kell valakit aki szeret és meghallgat.

Mielőtt bármit teszel azért gondold át, hogy te teljesen hibátlan vagy-e abban, hogy otthon nem tökéletesek a dolgok.

2011. dec. 31. 00:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Kettőn áll a vásár! Kezd te a beszélgetést - ha eddig nem tetted !

Egy családban olyan nincs,hogy valakihez nem szólnak, ez számomra elképzelhetetlen!

Hacsak nem te "bújtál el" előlük.

Mosolyogj az emberekre és visszamosolyognak,

Szólj hozzájuk és ők is szólni fognak hozzád,

Szeresd őket és ők is szeretni fognak!

2011. dec. 31. 01:36
 5/7 anonim ***** válasza:

A család lesz az, aki egész életedben melletted áll. Nekem sose volt közös témám egy családtagommal sem, és idegeimre is mentek gyakran. Mégis, ők a legfontosabb kapcsolat, és ezt csak a halálukkor fogja föl az ember.

Beszélgess velük. Anyuddal keress közös programokat, akár nézd vele a kedvenc sorozatát, vagy mittudomén... Ők is magányosak, hidd el.

2012. jan. 3. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolónak igaza van. Hátha lehet segíteni a helyzeten.
2012. jan. 14. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a "alamilyen barátom csak befogadna" story lehet hogy Amerikában divat, de itt Magyarországon nem.

Mindenki pénzből él, mindenki küzd a megélhetésért, nemhogy még egy másik embert is el kell hogy tartson. Ha jól látom itt nem 1-2 napról van szó. Nem akarlak megsérteni, de barátság ide, barátság oda, költségek azért vannak. Dacból, ingerültségből, kiábrándultságból elköltözni nagy hiba.

2012. febr. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!