Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá apumat, hogy en...

Hogy vegyem rá apumat, hogy engedje, hogy barátom legyen? 14/L

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk, már a sráccal erről és jól érzem magam vele. Nem tudtam eldönteni, hogy meilyk kategóriába tegyem, remélem jó választás volt.15 éves leszek 4hónap múlva, és apum nem engedi, hogy baratom legyen, de most feltűnt pár hete egy srác, akit nagyon kedvelek és járni szeretnénk egymással. Egyértelmű választ még nem adtam neki apum miatt.A fiú 3hónap múlva 17.

2012. máj. 13. 13:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%

Ha az én lányom lennél,annyit kérnék tőled,hogy adj gondolkodási időt. Aludjunk rá kb 700-at, és újra beszéljük.

Nem életed szerelmét hagyod ki 14 évesen, gondolom ezt tudod. A srác legyen a haverod, és ennyi. Hova kell ennyire sietni? Mit hiszel, miről maradsz le. Fel kell előbb nőni, tanulni, aztán majd a fiúk ideje is elérkezik.

2012. máj. 15. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Én is 14 éves vagyok, szintén lány.

Komolyan, olyan mutánsnak érzem magam, hogy nekem nincs ilyen problémám.

Nem járok társaságba, nem haverkodom senkivel, 4,8as átlaggal itthon verem a billentyűzetet és tökjól elvagyok. oO

2012. máj. 20. 19:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Örülj neki! Nekem 4,7 az átlagom,ugyanúgy örültem,hogy nincs ezzel bajom, apa kis szeme fénye vagyok(mostmár kezdem sajnálni),csak tudod megtetszett egy srác és jóba vagyunk..és innen kezdődnek a problémák,mert apum mindenkiben a legrosszabbat látja.
2012. máj. 20. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:

De hogyan ismerted meg? oO nemtalálok szavakat

én 5 srácot ismerek, abból 2 b*zi, 1 büdös, 1 90 kiló, 1 szőrös ._.

2012. máj. 20. 19:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Szoktam járni kocogni a suli felé és ő az osztálytársaimmal szokott focizni. Egyszer megálltam ott pihenni és akkor jött ő is, az osztálytársam bemutatott és azóta beszélgetünk.
2012. máj. 20. 19:46
 16/19 anonim válasza:

Hát Én ezt nem értem !

14-éves vagy és járni szeretnél a sráccal ?

Hát ha egy 17-éves fiúval szeretnél össze jönni az már bizonyára nem csak a kezedet szeretné megfogni !

És nem hiszem hogy egy 14-éves lánynak már testi kapcsolatra lenne szüksége !

Legyetek egyszerűen barátok !

Attól még meg foghatjátok egymás kezét puszit is adhatok egymásnak .

De szerintem még komoly kapcsolatra nem vagy elég érett !

26L

2012. máj. 23. 16:41
 17/19 anonim ***** válasza:

nehéz ügy. majdnem 15 vagy,vagyis annyira már nem kislány.

apuddal próbálj beszélni,és mond meg neki h betartasz minden szabályt amit felállít,és a fiút is bemutatod neki. nyilván félt téged,megértem,értsd meg te is. látszik h értelmes lány vagy,sztem nem lesz gond h rávegyed apukádat. a lényeg,h ha megengedi valóban tartsd be amiket kér,h lássa bízhat benned és a fiúban is. így hamarosan majd engedékenyebb lesz.

2012. máj. 23. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:

hívd meg a fiút magatokhoz,és mutasd be apukádnak. ha már tud róla,nem lesz akkora meglepetés. ha a fiú rendes,tisztelet- és illemtudó,nem hiszem h apukád elhajtaná.

én is kb ennyi idősen lettem először szerelmes-15 és fél voltam- én elvittem anyukámhoz. a srác nagyon kedves volt,láttta anyu h jólnevelt,elmondta h mit lehet és mit nem és mi betartottuk. 2 évig jártunk a családok is jóban lettek.

minden az első benyomáson döl el.

apukádra ne haragudj, a férje,mnek is a lányunk a szeme fénye,mi ott tartunk h SOHA nm lehet barátja :))) de mivel még csak 2 éves,ez remélhetőleg változni fog,de ez főleg azon áll h h viselkedsz te és h viselkedik a fiú

ügyesen,okosan,én drukkolok!

előző voltam

35/N

2012. máj. 23. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem kell barát csak azért mert a fél osztálynak már van,az apád csak félt,hogy ne legyél kihasználva,de ha nagyon akarod ezt a fiút,és nem csak azért hogy te is viloghass gy pasival az "barátnők" előtt, akkor hozd össze őket ha apud megismeri és a srác valóban megbízható,lehet engedékenyebb lesz,de inkább a tanulás legyen még az első fiúzni ráérsz 17 évesen is,semmiről se késel le,apud meg csak félt téged,ami nem csoda ami világban.
2012. máj. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!