Hogy vegyem rá apumat, hogy engedje, hogy barátom legyen? 14/L
Ha az én lányom lennél,annyit kérnék tőled,hogy adj gondolkodási időt. Aludjunk rá kb 700-at, és újra beszéljük.
Nem életed szerelmét hagyod ki 14 évesen, gondolom ezt tudod. A srác legyen a haverod, és ennyi. Hova kell ennyire sietni? Mit hiszel, miről maradsz le. Fel kell előbb nőni, tanulni, aztán majd a fiúk ideje is elérkezik.
Én is 14 éves vagyok, szintén lány.
Komolyan, olyan mutánsnak érzem magam, hogy nekem nincs ilyen problémám.
Nem járok társaságba, nem haverkodom senkivel, 4,8as átlaggal itthon verem a billentyűzetet és tökjól elvagyok. oO
De hogyan ismerted meg? oO nemtalálok szavakat
én 5 srácot ismerek, abból 2 b*zi, 1 büdös, 1 90 kiló, 1 szőrös ._.
Hát Én ezt nem értem !
14-éves vagy és járni szeretnél a sráccal ?
Hát ha egy 17-éves fiúval szeretnél össze jönni az már bizonyára nem csak a kezedet szeretné megfogni !
És nem hiszem hogy egy 14-éves lánynak már testi kapcsolatra lenne szüksége !
Legyetek egyszerűen barátok !
Attól még meg foghatjátok egymás kezét puszit is adhatok egymásnak .
De szerintem még komoly kapcsolatra nem vagy elég érett !
26L
nehéz ügy. majdnem 15 vagy,vagyis annyira már nem kislány.
apuddal próbálj beszélni,és mond meg neki h betartasz minden szabályt amit felállít,és a fiút is bemutatod neki. nyilván félt téged,megértem,értsd meg te is. látszik h értelmes lány vagy,sztem nem lesz gond h rávegyed apukádat. a lényeg,h ha megengedi valóban tartsd be amiket kér,h lássa bízhat benned és a fiúban is. így hamarosan majd engedékenyebb lesz.
hívd meg a fiút magatokhoz,és mutasd be apukádnak. ha már tud róla,nem lesz akkora meglepetés. ha a fiú rendes,tisztelet- és illemtudó,nem hiszem h apukád elhajtaná.
én is kb ennyi idősen lettem először szerelmes-15 és fél voltam- én elvittem anyukámhoz. a srác nagyon kedves volt,láttta anyu h jólnevelt,elmondta h mit lehet és mit nem és mi betartottuk. 2 évig jártunk a családok is jóban lettek.
minden az első benyomáson döl el.
apukádra ne haragudj, a férje,mnek is a lányunk a szeme fénye,mi ott tartunk h SOHA nm lehet barátja :))) de mivel még csak 2 éves,ez remélhetőleg változni fog,de ez főleg azon áll h h viselkedsz te és h viselkedik a fiú
ügyesen,okosan,én drukkolok!
előző voltam
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!