Miért lehet velem ellenséges a barátom húga?
Amikor ott vagyok a barátoméknál akkor néha kellemetlenül érzem magam a barátom húga miatt.
Mindig olyan csúnyán néz rám amikor ölelkezünk a barátommal.
Amikor látja, hogy a kanapén összebújva ülünk akkor mindig kitalál valamit amiben a bátyjának segítenie kell.
A barátom húga 7 éves.
16/L
Jaj, de aranyos sztori! Ő 7 éves és csúnyán néz te meg picit kellemetlenül érzed magad... még olyan nagyon kis hamvas viszony ez, sógornőkhöz képest :)
Tényleg csak féltékeny, de ne érezd ettől rosszul magad. Próbáld inkább meglátni a helyzet komikumát... :)
Az a baj, hogy beszélni se akar velem.
Amikor beszélni akarok akkor is mindig talál valami kifogást.
9. az attól függ. az én unokahúgom fél órán keresztül válaszol erre a kérdésre. Tudom, h most ki a barátnője és ki a szerelme, h Bence, az osztály "legrosszabb" fiúja mit rajzolt és hogy tette tönkre az ő rajzát, és mit mondott erre a tanárnéni, meg azt is, h a Dalmának új iskolatáskája van, egy őzike van rajta, biztos azért, mert ő már volt a pesti állatkertben (unokahugim csak az adott megyeszékhelyen lévőben) és ott ilyen is van.... :)
nehogy azt hidd, h a gyerekek nem szeretnek mesélni a suliról - pontosabban arról, h mi történt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!