Miért lehet velem ellenséges a barátom húga?
Amikor ott vagyok a barátoméknál akkor néha kellemetlenül érzem magam a barátom húga miatt.
Mindig olyan csúnyán néz rám amikor ölelkezünk a barátommal.
Amikor látja, hogy a kanapén összebújva ülünk akkor mindig kitalál valamit amiben a bátyjának segítenie kell.
A barátom húga 7 éves.
16/L
A példádban a gyerek az életéről mesél, aminek lehet, hogy a suli a színtere, de semmi szerepet nem játszik benne... Azért is írtam oda a felnőttes részt, mert sajnos lássuk be, az ilyet az szokta kérdezni általában, aki csak valami látszat beszélgetést akar, hogy majd mesél a gyerek, ő meg bólogat...
Természetesen ha értelmesen elbeszélgetsz vele, az más... Az milliószor jobb, mint neten kérdezgetni :)
Féltékeny.Az én öcsém,kb. 4-5 éves lehetett mikor nem bírta elviselni a barátom.Ahogy belépett az ajtón (mármint a barátom),az öcsém már csimpaszkodott is rajtam.És a szüleinktől pedig azt kérdezgette,hogy ugye ugyan úgy szeretem őt,mint eddig.Eleinte ő sem akart beszélni a barátommal,ha csokit hozott neki azt sem akarta elfogadni.Végül megtalálták a közös hangot.-Engem piszkált ,hogy játsszak vele,én nem-et mondtam,a barátom pedig felajánlotta,hogy majd ő.Nagy nehezen rábólintott,de azóta is jóban vannak :)
Beszélgess vele,vagy legalábbis próbáld meg.Próbálj meg neki segíteni Te.Az ölelkezést pedig vissza lehet fogni egy picit,amíg meg nem békél veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!