Beképzelt vagyok?
Figyelt kérdés
A barátnőim ,az apám ,a tanáraim ,a volt pasim szerint beképzelt vagyok.Pedig én nem vagyok beképzelt , csak néha extrára nő az önbizalmam :)))2012. máj. 14. 19:12
11/15 anonim válasza:
biztos nem figyeltél oda, de nem két vadidegent sorolt föl, hogy csak úgy dobja őket... "barátnőim ,az apám ,a tanáraim ,a volt pasim"
12/15 anonim válasza:
De igen, odafigyeltem. De ha valaki így érzi jól magát, akkor nem kell kritizálgatni. Ha tényleg beképzelt, akkor majd jól pofára esik és visszavesz. De van akinek pont jó az extra önbizalom mert bizonyos foglalkozásokhoz az kell. Egyébként meg mindenkit lehet dobni. Még téged is.
13/15 anonim válasza:
Bocs, nem látszott elsőre, hogy ilyen buta vagy. :)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , és szerintem nem vagyok beképzelt ,mert nem nézek le másokat ,vagy ,ha gondolok is róluk rosszat ,azt akkor sem mondom ki :)
2012. máj. 18. 19:25
15/15 anonim válasza:
Az hogy nem tartod magadat tökéletesnek, még nem cáfolja, hogy beképzelt vagy. Ha az vagy.
Aki teljesen meg van elégedve saját magával és ismeri magát, okot sem ad másoknak rá, hogy beképzeltnek gondolják. Egyszerűen nincs szüksége rá, hogy az egóját ápolgassa mások reakciói által, mert saját magában helyre tudja tenni a dolgokat.
Nem tudom, hogy beképzelt vagy-e vagy sem, kissé felületes kifejezésnek is tartom ezt. De ne gyárts kifogást magadnak rá, hogy miért is nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!