Én beképzelt vagyok szerintetek, vagy önimádó, vagy mi?
na nemár pedig azt hittem én vagyok a legjobb ezen a földön ...
amúgy a fele ennek jó mert tényleg belőled csak 1 van és még jó hogy nem vagy más :D
legalább nem követsz másokat, megvan magadról a saját elképzelésed és nincs is bajod vele ez teljesen korrekt
a párkapcsolati rész hát egyszer majd úgyis lesz valaki
de ha már olyanokat csinálsz mint én hogy 1-1 filmet vagy zenét (ami nekem tetszik) nem tudok megmutatni másoknak, mert úgy érzem hogy nem tudnák úgy értékelni mint én stb stb , na akkor már pszichológus :D
úh igen ez nagyon ismerős
szerintem ez már nem egészséges , legalábbis nekem pár barátság már tönkrement ilyen dolgok miatt
Haha reszben rokonlelkem vagy. Mondjuk en a fil eken nem akadok ki de a zenek idegesitenek ha vki krvara nem erti mirol szol es jajjj de jo...-.-
Engem ami meg fel tud huzni az a lakhely. Amikor megtudtam h anno lakott a kornyeken egy osztalytarsam teljesen kiakadtam h bakker ez az en kornyekem! :)))
A pasis resz total igaz...
Nem te irtad am azt a kerdest is h tul eros a szemelyiseged itt fentebb???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!