Minden osztályban van 1-2 beképzelt ember, aki hű de nagynak érzi magát?
Figyelt kérdés
És ha van, milyen viszonyban vagy velük?2011. jún. 6. 16:38
1/10 anonim válasza:
Az enyémben van.
Jó messzire elkerülöm őket.
17/L
2/10 anonim válasza:
itt is van és én is kerülöm őket
3/10 anonim válasza:
Én is úgy tapasztaltam, hogy minden közösségben van néhány ilyen ember. Nem tartoznak a baráti körömhöz, úgyhogy nem igazán beszélek velük.
4/10 anonim válasza:
van... folyton beszólogat nekem a csaj és belém köt, de le se b*szom, levegőnek nézem... pedig néha úgy szétrúgnám a pofáját.
15/L
5/10 anonim válasza:
18:21 Neked Magyarországhoz semmi közöd nincs. -.-"
6/10 anonim válasza:
Van mindenhol, bár a jobb gimnáziumokban kevésbé. Az enyémben is van, bár közel sem annyi, mint egy rosszabb suliban.
7/10 anonim válasza:
Nálunk is volt, csak túl sok :D Gimiben már nem kötekednek, csak a tanárokkal :D
8/10 sz.gép válasza:
nálunk is de én megvertem őket hogy ne bizzák el magukat
9/10 anonim válasza:
nálam is van 5-6 ember aki nagyon el van magával, messziről elkerülöm őket, csak köszönési viszonyban vagyunk egymással!!! :)
10/10 anonim válasza:
Nálam is van..És milyen viszonyba? mikor milyen kedve van ha olyanja van tök jól el tudok vele beszélgetni ha meg olyanja akkor sérteget/kiröhög mindenért. De azért igyekszem elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!