Ha van pár ember az osztályban akik ilyen "rajok" és csesztetnek hogy szóljak vissza?
Semmiképp ne barátkozz velük!!! jól mondod nem vagy te csicska ;)
gondolom fiú vagy.... ne kezdeményezz balhét,de ha kell védd meg magadat!
Amit én tudok,hogy a "rajok" a bolondoktól és a kutyáktól félnek... persze ezzel nem mondom,hogy legyél az...de ha látják,hogy nem félsz és nem lehet cseszegetni,akkor békén fognak hagyni! Ha rád néznek ne nézz el,mert az a félelem jelét mutatja! addig nézz a szemébe, amíg ő el nem nézz. És nem árt, ha sportolsz... köztudott, hogy az emberek jobban tartanak az olyantól,akin van úgymond izom :) szóval járj küzdősportra vagy edzőterembe.... így meg is tudod védni magadat + levezeted a feszültséget,amit okoztak ;)
Engem évekig csesztettek, míg egyszer besokalltam...és nem kellett eljátszanom,hogy "bolond vagyok" egy balhénál elővettem a késemet... gyilkosság nem történt,de azóta tisztelnek ;)de ne kövesd a példámat...mondom inkább járj küzdősportra,ahogy én!
JA és ez minden MAGYAR embernek szól,aki csicska és fél tőlük:
A rajokat próbáld kielemezni pszichológiai szempontból,már aki ért ehhez... és látni fogod a testtartásából,járásából, hogy kamu...azaz csak próbálja keménynek mutatni magát,de legbelül a legtöbb fél!!! vagy hallgasd a hangját, nem véletlen beszélnek hangosan vagy köpködnek vagy rágóznak nyitott szájjal + káromkodnak...csak egy álarc ez ;)
19/L ;)
ezt még el kell mondanom :)
nem egyszer történt(de persze miután már edzettem + küzdősportra jártam)
Én védtem meg a buszon nem egy embert a cigányoktól (fiúkat!!!!)
volt egy esett,amikor 10-15 cigány szállt fel egy éjszakai buszra...és kiszúrták a középen álló leggyengébbnek tűnő fiút: vékony, magába forduló,szemüveges gyereket....egyből oda mentek hozzá kinevették, elvették a szemüvegét stb... na erre én már egyből meredten néztem a félhetően "a rajok főnöke" szemébe,vér szemet kaptam,ők először nézegettek,hogy jól nézek ki stb.
Erre oda megyek kiveszem a kezükből a szemüveget és leoltottam őket,h mit képzelnek magukról és vissza adtam a fiúnak a szemüvegét. Körbe néztem és annyi magyar volt a buszon,hogy elkezdtem leoltani őket,h mi a szart félnek az ilyenektől...mindenki csak elfordult :S és láttam a buszon egy "hungaristát"...hát mondom szép...rá is jó csúnyán néztem,hogy milyen kis csicska... ja és a cigányok csöndbe maradtak és előre ültek!!! hát nem vicc:O
Kedves utolsó, 19/L
Kérlek a késes esetedet csak kellő körültekintéssel emlegesd. Mikor többen vannak, és valaki megsérül a késtől, akkor az összes raj tanúsítani fogja, hogy ők jogos önvédelemből szúrtak meg téged a saját késeddel.... Ha meg neked sikerül megszúrni őket, még rosszabb helyzetbe kerül a védekező ember ha ügy lesz belőle....
Egyébként nagyon tisztelendő a bátorságod, minden elismerésem, tökös lány lehetsz :)
Annyit tennék hozzá, hogy én vagyok aki a barátkozást ajánlotta (amit valamiért úgy nézem csicskaságnak értelmeztek.... vannak nektek barátaitok? akkor ezek szerint nekik is csicskáik vagytok? költői kérdés... naugye hogy barátkozni nem egyenlő csicskasággal)
Azt emelném ki 19/L válaszából, hogy "ne mutass félelmet" és hogy "valójában belül ők is félnek ,csak keménynek tettetik magukat". Ezzel teljesen egyetértek.
Azt vegyétek észre, hogy a barátkozás ennek a két fő gondolatnak NEM mond ellent: odamész, bátran a szemükbe nézel, és megkérdezed: "hogy vagy?" Ez csicskaság? Nem hinném. Bátor? Tuti néz nagyot a raj, hogy valaki magabiztosan odasétál hozzá és intéz egy olyan kérdést felé, amit talán még életében nem hallott fehér embertől...
És akkor ehhez adódik hozzá hogy a raj belül fél. Látja hogy te meg nem félsz. Mit vált ki? Azt hogy a raj kíváncsivá válik. Tudni akarja mit tudsz te, amiért ilyen bátor és nyugodt vagy. Miért nincs benned feszültség? Miért tudsz törődni vele, holott a többi magyar jó esetben le se szarja őket, rosszabb esetben utálja őket... És ez oda fog kilyukadni, hogy a raj tisztelni fog. A raj akar megismerni téged. A raj akar csicskává válni!
De csak ismételni tudom magam: ennek a tanácsnak a lényegét a legtöbb felnőtt sem látja be... Hiába az erőszak paradigmája sokkal vonzóbb... Én is ezért járok küzdősportra... De az akkor is csak a második eszköz a szerszámos ládámban :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!