Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha van pár ember az osztályban...

Ha van pár ember az osztályban akik ilyen "rajok" és csesztetnek hogy szóljak vissza?

Figyelt kérdés
Hogy szóljak vissza hogy felidegesítsem őket, vagy mit csináljak? Legszívesebben megverném egyenként az összeset, de az nem az én stílusom.
2010. dec. 2. 15:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

Ez 4-5 éve volt...igen, 15 évesen!

már okosabb vagyok ennél, pláne, hogy jogot tanulok,de többet nem árulhatok el ;)

én nem ajánlottam ezt,csak elmondtam, hogy én mit tettem.

A velük való barátkozás meg sok mindentől függ... attól függ milyen fajta rajról van szó,hidd el nem mindenki vevő erre. Persze van igazság abban, amit mondasz!

Kedves 22/F gondolom a manipulációra gondoltál itt, de szerintem nem minden raj, sőt nem minden embernél válik be ez a barátkozós dolog.

Ha valaki kiismeri az embereket,tudja kinél milyen fajta pszichológiai ráhatással tud hatni.

(Pl. függ a rajok korától, de sok sok tényező van)

Ja és nekem nincsenek barátaim és nekem is a második eszközöm az agresszió;)

nekem elég ha ránézek valakire vagy ott a jó kis beszédkészségem,könnyű alkalmazni ebben is a pszichológiát + jogot ;)

2010. dec. 3. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem szólsz vissza, mert te húzod a rövidebbet.
2010. dec. 3. 14:14
 13/13 anonim válasza:
Barátkozna ezekkel az álatokkal a halál... Az ilyen fehér cigányok miatt még roszabb a helyzet. Ezekkel nem lehet barátkozni, ha ezekkel a nomádokkal barátkoznék én mitől különböznék ezektől a putris idiótáktól? Verjem velük együtt a fehéreket? Qrva anyádat ha ilyenekkel barátkozol, magyarország ellensége vagy te is!
2010. dec. 12. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!