1. Hogyan tudnék belsőleg megváltozni? 2. Honnan tudhatnám meg hogy mikor vagyok beképzelt? ( nem mondta senki hogy az vagyok csak azért jó lenne tudnom hogy mikor vagyok az? )
Miért gondolod, hogy meg kellene változnod?
Gondold végig, milyen jó tulajdonságaid vannak, amiket szeretsz magadban! Gondold át azokat is, amelyeket nem szeretsz magadban, amikre nem vagy büszke! Tedd rendbe magad a fejedben! Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai egyaránt, senki sem tökéletes. Ha meg tudod fogalmazni, mi az, amiben konkrétan változni szeretnél, akkor könnyebb lesz megtenni is!
1. Az igazi változás mindig belül történik. Akkor is változunk, ha nem akarunk, ha nem tudatos, ha észre sem vesszük: hiszen minden élmény, esemény formál rajtunk, a viszonyulásainkon stb.
Ha meg akarsz változni, először is döntsd el:
a) valamilyen tulajdonságodat módosítani akarod?
b) meg akarod szüntetni teljesen?
c) valami olyan tulajdonságot szeretnél magadénak, amilyen eddig teljesen hiányzott belőled?
Vagyis legyen nagyon pontos a célkitűzés.
Ha az nincs, eredményt se várj!
Ha megvan a cél, írd le magadnak (ami a "kezeden átmegy", annak nagyobb ereje van.
Most jön az eszközök megkeresése, találása (eszköznek nevezem a módszereket is).
- Keress olyan embert/embereket, akikben megvan az általad vágyott (célként kitűzött) tulajdonság! Figyeld meg nagyon aprólékosan és alaposan a megnyilvánulásaikat - és "vedd át", "utánozd le"! Először csak kicsi lépésekben, de ami fontos: rendszeresen, naponta tegyél valamit érte! Írd le, aznapra mit tűztél ki, és pipáld ki, ha megtetted! "Jutalmazd meg" magadat érte!
(majd folytatom még :)), most mennem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!