Beképzelt vagyok?

Figyelt kérdés
A barátnőim ,az apám ,a tanáraim ,a volt pasim szerint beképzelt vagyok.Pedig én nem vagyok beképzelt , csak néha extrára nő az önbizalmam :)))

2012. máj. 14. 19:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha a többség annak lát, az vagy.
2012. máj. 14. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy hülye kérdés.
2012. máj. 14. 19:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyok az :P
2012. máj. 14. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy nem tartod magad annak, ha más annak tart, aszerint fog kezelni, és ez a lényeg
2012. máj. 14. 19:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod vannak tulajdonságok, amiket csak te tudsz magadról rendesen megítélni... és vannak, amiket csak a körülötted lévők. ha azt mondják beképzelt vagy, hidd el, az vagy. Az, hogy ennek ellenére is tagadod, csak a beképzeltségedet támasztja alá :)
2012. máj. 14. 22:51
 6/15 A kérdező kommentje:
Na ne már :) ,de én nem lehetek beképzelt , mivel nem vagyok magammal teljesen megelégedve.Csak gondolom túl sok az önbizalmam és túlságosan határozott vagyok :)
2012. máj. 15. 18:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Na várj! Nálad mit jelent a beképzelt szó?
2012. máj. 15. 19:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát ,hogy tökéletesnek találja magát :) ,nem ?
2012. máj. 17. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Hát ilyesmi, de azért attól, hogy nem mindenben látja annak, még lehet beképzelt. Szóval az, hogy nem képzeled, hogy nincsenek hibáid, még jelentheti azt, hogy beképzelt vagy. Igaziból a barátnőid, meg a többiek, akit fölsoroltál, mondhatnák meg, hogy mitől éreznek beképzeltenk. Önbizalom egy nagyon jó dolog, és sokaknak az is szúrja a szemét, ha valakinek sok az önbizalma, pedig azzal senkinek nem árt egészen addig, míg másokat le nem néz, aki esetleg rosszabb nála. Szóval egy ilyen emberrel találkozva könnyen lehet, hogy semmit nem csinálsz rosszul, mégis zavarni fogja, mert ő még az is lehet, h jobb valamiben, de nem meri kimutatni / elhinni, és akkor egy ellenséget lát benned, hogy bezzeg te, aki nem is vagy jobb, jobban érvényesülsz.

Na ez messzire vezet... nem irigyellek, mert nem egyértelmű, hogy mit kell csinálnod, ezt majd az élet hozza... jó sok szívás után ráérzel, kivel hogy kell bánni.

2012. máj. 17. 18:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Ugyanmár. A plusz önbizalom néha jól jön. Én is tapasztalom. Ne engedd, hogy 'letörjék a szarvaidat'! Inkább kommunikálj azokkal, akik szerint nem vagy.
2012. máj. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!