Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért ilyen idegesítő egy 8....

Mért ilyen idegesítő egy 8. os lány? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Most végzem a szakmám 19 éves vagyok és egy 8.-os lány aki KB 13-14 éves azt terjeszti hogy járunk meg hasonlók amikor egyáltalán nem is tetszik...De amikor szembe jön velem az utcán akkor folyton kikanyarodik más sávba ..rám se néz.Szóval mit tegyek?Próbáltam már vele beszélni de tagadja de közben egyszer kihallgattam az utcán az egyik barátnőjével fecsegett és terjeszti."jaj de jó muri lesz egy felnőtt srácot szégyenbe hozni ezzel a tréfával"Ezzel a mondattal betelt a pohár
2012. máj. 4. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
jol megkene leckeztetni, pl. ha legkozzelebb valaki rakerdez, hogy tenyleg jartoke mond azt, hogy dehoogy..egy ilyen ribancal? a multkor is epp h nem konyorgott h megdugjam, vagy valami ehhez hasonlot..
2012. máj. 4. 16:49
 2/2 L.Thomas válasza:

Hát ezt nem ajánlanám 1 komment mert még rosszul is elsülhet!

Szerezz bizonyítékot és irány a szülök !!!

Majd ők megnevelik a kis leánykájukat !!!

2012. máj. 13. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!