Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt meg miért csinálja? Annyira idegesítő?
kavartunk egy csajjal,nem lett belőle semmi...pedig ő kezdeményezett,ő érte el,h találkozzunk először...aztán amikor én is elkezdtem érdeklődni iránta ,akkor elkezdett leszarni, hetekig nem válaszolt az üzeneteimre, meg olyan furcsán viselkedett...aztán egyszer egy bulin amikor odamentem hozzá,totál lekoptatott, de nevetségesen,csak 1 puszit akartam adni neki,de elfordította a fejét...hát én ezután letettem róla,és azóta egyszerűen megszakítottam vele a kapcsolatot,mert láéttam,h reménytelen eset,és h soha nem fogunk összejönni:/..azóta már egy másik lánnyal lógok vele kezdtem el újonnan ismerkedni...de most a csaj akivel anno kavartam,megint elkezdett írogatni nekem,én ezt már komolyan nem értem, amit meg végképp az az,h most elkezdett nagyon összebarátkozni a legjobb lánybarátommal,és ez már idegesítő,h milyen jóba lett vele...de ha anno lekoptatott,akkor mi a fene ez az újdonsült lelkesedés? én ezt nem értem...és idegesít, pláne h nekem már másik lány tetszik...ezzel a lánnyal meg teljesen meg akarom szüntetni a kapcsolatot..:/
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!