Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a párotoknak számotokra idegesítő szokása? Szóvá teszitek ezt neki?
Teljesen egyforma nem is lehet 2 ember :)
Te érzed, mennyire zavar. Ha nagyon, akkor kössetek kompromisszumot, ha nem nagyon akkor meg nem nagy szám :D
Ő "beleszól" a te szokásaidba?:P
figyelj egy kapcsolatban kompromisszumok kellenek!
mindenkinek vannak rigolyái! Most elárulom h ez legyen a legkisebb gondotok!
Ha ez eddig téged nem annyira zavart, csak, most hogy barátnőd mondta, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne.
Én barátomnak is vannak gyökér dolgai, de inkább csak olyan néha, mint egy 12 éves csintalan hülyegyerek, aki azzal szórakozik, hogy bosszant.
Szerintem akkor van gond, ha nagyon súlyosan összeegyeztethetetlen gond merül fel, mert ott a kompromisszum se ér sz.rt se, hiszen vagy az egyik fél mond le önmagáról vagy a másik, de így valaki boldogtalan lesz.
Ezek a kis apróságok nem lényegesek.
Ez nem probléma, főleg, hogy téged nem is zavar.
A páromnak is vannak hülye gyerekes szokásai, de így szeretem. Imád bosszantani, mert szerinte aranyos, amikor próbálok mérges lenni rá, de nem sikerül.
Mindenkinek lehetnek/vannak idegesítő szokásai.
Egy párkapcsolat kompromisszumok halmaza.
Beszélni kell róla. Lehet, hogy megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!