Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A folyton dumáló lány idegesítő, vagy sem?
Figyelt kérdés
Ismerek egy csajt folyton beszél, engem nem zavar, legalább leköti a figyelmet, én nem sokat beszélek, főleg ha fáradt vagyok szinte meg sem szólalok, de azért nem vagyok kuka sem. A pasik állandóan mondják a háta mögött hogy zavaró, meg idegesítő, meg húzzák vele az agyát, de mégis folyton vele hülyülnek, vele lógnak, látszik ,hogy nagyon bírják a csajt, keresik, elmondják a bajuk, bánatuk, de ha örülnek valaminek akkor is rögtön hozzá futnak, mintha más nem is létezne. Szóval akkor nem is igaz, hogy idegesíti őket a folytonos dumálása, csak mondják? De akkor miért állítják, hogy zavarja őket, ha nem is igaz, miért kell ezt hazudni?2011. aug. 25. 15:15
2/12 A kérdező kommentje:
???
2011. aug. 25. 15:19
3/12 anonim válasza:
Én imádom a csacsogós lányokat.....egy kocsiban ültünk amikor épp azt ecsetelte, hogy miért késett 10 percet, ekkor odahajoltam, és lesmároltam, jelezve, hogy maradjon csendbe...életem legjobb estéje volt!Imádom lecsitítani őket
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
ha értelmeseket is tud mondani akkor nem zavaró
6/12 A kérdező kommentje:
15:22 ez azért már kicsit túlzás nem?:P
2011. aug. 25. 15:23
7/12 anonim válasza:
I'm not trollin', I'm Boxxy you see! Amúgy nagyon idegesítenek.
8/12 anonim válasza:
ez a csaj a vidibenn...engem kikészitenexD
9/12 anonim válasza:
Hát ja, ha értelmes akkor nem gond. Ha unom akkor én is lekapom, vagy rávezetem egy nemesebb célra a kis száját, és kész. :D
10/12 anonim válasza:
Juj, szerintem arc a csaj. :D
"cocaine+weed+energy drinks=boxxy" :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!