Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Min kellene változtatnom?

Min kellene változtatnom?

Figyelt kérdés
Mostanában eléggé összeomlanak a dolgok körülöttem. Összevesztem az anno 'legjobb' barátnőmmel, ami igazából annyira nem bánt, meg nem nagyon szeretnék kibékülni vele, csak széthúzza a társaságokat. Mindig én vagyok a téma nála, (pedig én esküszöm, egy rossz szót nem szóltam még a háta mögött) és néha nem tudom, hogyan kezelni. Egyébként igyekszem mindig mindenkivel jóban lenni és nyitott vagyok többnyire. A barátom is kicsit furcsa lett velem mostanában. Lehet, hogy az iszonyú meleg és fáradt, vagy én nem tudom. De igazából lehet az esik neki rosszul, hogy nem tudok mindig vele találkozni. Pedig én is nagyon szeretnék, csak nekem rettenetesen szigorú szüleim vannak és nem igazán engednek meg sok mindent. Mit gondoltok, hogyan lábalhatnék ki ebből a helyzetből? Magamon változtassak, de akkor mit? Köszönöm előre is!:) 15/L

2012. máj. 3. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,lehet,hogy te vagy túl negatív vagy nem elég kedves,vidám a környezeted számára.Ha van erre esély,akkor ezen kéne megpróbálni változtatni.De az is lehet (én így ismeretlenül,de ezt tartom valószínűbbnek),hogy ez most véletlenül jött így össze egymás után.Ebben az esetben pedig maradj olyan,amilyen vagy,és hidd,hogy hamarosan jobb lesz.:)
2012. máj. 5. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!