Szerintetek ezek rossz tulajdonságok/szokások? Változtatnom kéne rajtuk?
Nem, az olvasás és a fiúkhoz való hozzáállásod kifejezetten szimpatikus!
A vallásosság meg a hit pedig olyasmi, amit, ha így érzel, akkor ez csakis a te dolgod, senkinek semmi köze hozzá, ezért miért kell furán nézni!?
Szerintem ne törődj velük, egyértelmű, hogy érettebb vagy náluk.
Én is így voltam, imádtam mindig is olvasni, egyesek szerint az "unalmas" és "butaság". Ők inkább TV-t néztek. Ez van. :)
Ez normális hozzáállás, amit ők nem értenek, mert ők csak azt látják/hallják másoktól, hogy hülyeség olvasni, minden jött-ment fiúval járni kell, és Istenben még csak véletlenül sem szabad hinni, igyál, bulizz, és hamar legyél "nagy lány". Sajnos ez a hozzáállás nagyon terjed, és elvész a műveltség, az igaz szerelem, a hit, és minden igazán fontos dolog. Tudom, hogy azokat, akik hamarabb komolyodnak, folyton piszkálnak a suliban, és talán nem csak ott, és nagyon nehéz lesz, de ne változz meg! Hidd el, megéri a "különc" viselkedés, mert te igazán tudni fogod magad értékelni, míg ők azt sem fogják tudni, hogy ez mit jelent. Azért piszkálnak, mert ők erre nem képesek. Sok kitartást!
(u.i. nekem a középsuli sem volt jó, sőt, rémálom volt, de túléltem, erősebb lettem, és büszke vagyok rá, hogy nem lettem olyan, mint Ők.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!