22 évesen nem vagyok lekésve még semmiről?
Az a helyzet, hogy 22 éves létemre nem volt komoly kapcsolatom. Nem bulizok úgy, hogy arra sem emlékszem hol és mi történt velem, sőt, ritkán járok el bulizni, mert nem vagyok olyan bulizós.. És nem "éltem" úgy, ahogy a többiek, nem feküdtem le semmi jöttmenttel bulikban, nem hánytam tele a szobámat, nem voltam a rendőrségen, stb...
Picit úgy érzem, hogy le vagyok maradva.
Őszintén bevallom, hogy zavar, hogy egyre több volt osztálytársam házasodik, és születik gyereke, többéves kapcsolatban! Tehát nem csak felcsináltatták magukat valakivel... Irigylem őket, tudom, hogy csúnya dolog az irigység, de én nem 30 évesen akarok szülni.
Rendes lánynak tartom magam, nem cigizek, nem iszom, őszinte vagyok, és hűséges lennék.
Itthon anyukám már nagyon mondogatja, hogy kéne nekem valami pasi, és nekem ez így nagyon ciki, mert látom anyut hogy aggódik értem, hogy egyedül vagyok még mindig.
Ő 25 évesen szült engem.
Mire fel a lepontozás?! Na de komolyan. Vicc.
A kérdezőnek:
Ha úgy érzed le vagy maradva akkor az úgy is van! Ne tőlünk várd a segítséget, mert a válasz benned van.
Ha te nem nyitsz mások felé, akkor mások hogyan nyissanak feléd?
Jársz suliba vagy dolgozni? Ez mind közösség... Barátaid vannak? Nem a pasik körül forog a világ. Amíg magadat nem fogadod el olyannak amilyen vagy, mások sem fognak.
Nagyon kevés körülményt tártál fel előttünk, nehéz így tanácsot adni. Próbálj meg tényleg először magaddal foglalkozni, esetleg új hajszín, új sport, bármi ami önbizalmat ad. Hiszen ha teli leszel életkedvvel akkor azt más is észreveszi. ;)
Ez tapasztalat!
Igen el vagy késve, mert te úgy érzed.
Az meg, hogy te nem éltél úgy ahogy a többiek, hát vicc ez a mondatod. Azért mert valaki elmegy bulizni, még nem hányja össze a szobáját, még nem fekszik le egy idegen emberrel, és nem a rendőrségen köt ki.
Hogy hűséges lennél ezt csak akkor tudhatod ha már lesz kapcsolatod.
Ha nem 30 évesen akarsz szülni és ehhez ragaszkodsz is akkor te leszel az aki felcsináltatja magát.
Még ha nem is árulod el, benned nagy hibák vannak ezért nem találsz senkit magad mellé, ezért nincsenek igazán barátaid sem és ezért nem jársz bulizni sem.
Ki mondta, hogy nincsenek barátaim? Vannak barátaim, sétálni, meg egyéb csajos programokat mindig csinálunk. Iskolába már nem járok, éppen munkát keresek, nem sok sikerrel :/
Sportolok, barátnőzök, itthon segítek amiben csak tudok, és ennyi :/
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nekem volt egy olyan időszakom nemrégiben az életemben, amikor eljártam szórakozni és akkor döbbentem rá, hogy én nem az a típus vagyok. Komoly kapcsolatom még nem volt és egy picit úgy érzem, hogy lekéstem a dolgokról. Külvilág engem is egy picit zavar, hogy mindenki a maga módján halad és én meg topogok egy helyben.
21/F
Én is 22 vagyok csak fiú verzióban. Én sosem voltam jó gyerek, mindent kipróbáltam már amit lehet. Nem bántam meg, mert jól éreztem magam. Viszont a párkapcsolat terén én is ugyanilyen szerencsétlen vagyok mint te. Engem az őrjít legjobban, amikor látom a többség számára esetlennek meg "csúnyácskának" tűnő fiúkat kézenfogva egy lánnyal. Ekkor elgondolkodok, hogy ennyire béna nem lehetek, hogy még ennek is sikerült, nekem meg nem. Tudom nem szép dolog, de egyszerűen így van. Műszakis vagyok, lányokat még csak az egyetemen sem látok sokat. Szóval nem vagy egyedül. Sőt kicsit könnyebb is neked, hisz lány vagy. Egyszerűen ha tetszik egy fiú mosolyogj rá. Ha esetleg félénk a srác és nem mer megszólítani, akkor is legalább növelted az önbizalmát...jót cselekedtél. Legyél kicsit magadban is, ne csak a lányokkal. Egy rakat "károgó" lány közt mindig a legvonzóbb lányt fogják megbámulni. A többieknek esélyük sincs.
Szívesen megismernélek, de biztos távol lakunk egymástól. De fel a fejjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!