22 évesen nem vagyok lekésve még semmiről?
Az a helyzet, hogy 22 éves létemre nem volt komoly kapcsolatom. Nem bulizok úgy, hogy arra sem emlékszem hol és mi történt velem, sőt, ritkán járok el bulizni, mert nem vagyok olyan bulizós.. És nem "éltem" úgy, ahogy a többiek, nem feküdtem le semmi jöttmenttel bulikban, nem hánytam tele a szobámat, nem voltam a rendőrségen, stb...
Picit úgy érzem, hogy le vagyok maradva.
Őszintén bevallom, hogy zavar, hogy egyre több volt osztálytársam házasodik, és születik gyereke, többéves kapcsolatban! Tehát nem csak felcsináltatták magukat valakivel... Irigylem őket, tudom, hogy csúnya dolog az irigység, de én nem 30 évesen akarok szülni.
Rendes lánynak tartom magam, nem cigizek, nem iszom, őszinte vagyok, és hűséges lennék.
Itthon anyukám már nagyon mondogatja, hogy kéne nekem valami pasi, és nekem ez így nagyon ciki, mert látom anyut hogy aggódik értem, hogy egyedül vagyok még mindig.
Ő 25 évesen szült engem.
Nem vagy még elkésve. :)
Viszont minél jobban rágörcsölsz annál kevésbé fog összejönni a kapcsolat. Keress valami olyan hobbit amivel társaságban vagy szívesen csinálod, és elfelejted, hogy te "hajkurászod" a komoly kapcsolatot. (Ez a hajkurászós szó erősen idézőjeles természetesen.)
Járj múzeumokba, ülj be könyvtárba olvasgatni, vagy akár egy kávézóba is. Nem ciki ha egyedül vagy ilyen helyeken, hiszen miért ne lehetnél egy kicsit saját magaddal is?
Dolgozni jársz egyébként? (Mármint ha nem indiszkrét a kérdés!)
Ugyan ki mondhatná meg, hogy mi a "normális", pláne manapság? :)
Én a Te helyzetedet nevezném annak, hiszen nem erőltetsz semmit, jól átlátod a dolgokat és ahogy írtad, rendes lány vagy. :)
Sajnos nagyon kevesen vagytok! :(
Tényleg nem vagy lekésve semmiről. Manapság azért az a nagy kivétel, aki huszonegykét évesen szül. A többség inkább 30 körül.
Nekem is megfordult már ilyesmi a fejemben, 23 éves vagyok, anyukám ennyi idősen már terhes volt velem. Nekem ugyan van párom, de még jó sok évig nem lesz itt gyerek, sőt az se biztos, hogy vele lesz. De ráérek. Te is ráérsz. Majd ha harmincévesen sem lesz párod, akkor kezdhetsz aggódni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!