Jobb ha nem olvasom el? Vagy ez csak a férjemnek lenne jó, mert nem tudnék semmiről?
Neked is csak ezt tudom írni:
Képzeld el, ahogyan a másik nővel szeretkezik a férjed, miközben te várod otthon. Valószínűleg ki is nevetnek, hogy olyan jól át tudtak verni téged.
Ezek után még szereted?
Hiszen látszik, hogy már (jogosan) nem bízol benne!
Tudom hogy nehéz, de tovább kell menni, méltósággal, mert nincs semmi megalázóbb, mint a megcsalt feleség szerepét játszani. El nem tudom képzelni, mi tart valakit egy megcsaló mellett.
A nöt meg a férjét tiltasd le, mert akár találkozik a férjed a növel, akár megszakit mindenkapcsolatot, nem fognak békén hagyni, már csak rosszakaratból sem.
A férjeddel beszéld meg, hogy tehettek egy próbát, de neked jogod van ellenörizni, hogy mikor és hol van - amig a bizalomrészben helyreáll, illetve, hogy még EGY!! esélye van, több nincs, ha nem birja ki, hogy ne legyen melletted más, akkor jobb, ha megy.
Én törölném magam az ilyen oldalakról, hogy lássák, nem érdekel az egész.
A megbocsátás viszont más tészta. Megbocsátani meg lehet és kell is, mert a harag téged öl meg. Ilyet elfelejteni viszont szerintem nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!