Szociális fóbiám van?
Figyelt kérdés
Rettegek emberek közé menni , de nem tudom miért.. Félek , hogy elszúrok valamit és mindenki rajtam fog nevetni.. Nem merek boltba se menni ha megyek akkor meg mindig előre ki szoktam gondolni , hogy mit mondjak a kasszánál , utána miután hazaértem napokig/hetekig azon rágódok , hogy milyen ciki volt és , hogy biztos mindenki rajtam nevetett.. Hiába mondom magamnak , hogy nem így van nem segít.Iskolába is félek menni de nem tudom mért. Pedig senki nem csúfol meg semmi.. Egyszerűen csak félek..de nem tudom miért.. És ezt az érzést/betegséget , hogy tudnám csillapítani?2012. ápr. 16. 20:25
11/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Akárhová megyek rettegek attól, hogy valami váratlan dolog fog történni és nem vagyok felkészülve rá. Ha valami szituáció történik, amit kínosnak ítéltem meg, akkor elgondolkodok, hogy hogy is volt. Amikor meg kommunikáció kerül sor, akkor, ha váratlanul ér, akkor hebegek-habogok, meg csendben vagyok, ha meg fel vagyok rá készülve, hogy beszélni kellesz, akkor meg betanult szöveg. Sz@r egy élni azt kell mondjam.
21/F
12/12 anonim válasza:
mintha ezt én írtam volna :( velem is ez a gond :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!