Szociális fóbiám van?
Figyelt kérdés
Rettegek emberek közé menni , de nem tudom miért.. Félek , hogy elszúrok valamit és mindenki rajtam fog nevetni.. Nem merek boltba se menni ha megyek akkor meg mindig előre ki szoktam gondolni , hogy mit mondjak a kasszánál , utána miután hazaértem napokig/hetekig azon rágódok , hogy milyen ciki volt és , hogy biztos mindenki rajtam nevetett.. Hiába mondom magamnak , hogy nem így van nem segít.Iskolába is félek menni de nem tudom mért. Pedig senki nem csúfol meg semmi.. Egyszerűen csak félek..de nem tudom miért.. És ezt az érzést/betegséget , hogy tudnám csillapítani?2012. ápr. 16. 20:25
1/12 A kérdező kommentje:
meg nem tudom kommunikálni emberekel. Lefagyok, zavarba jövök, megijedek, szégyenérzetem van. Úgy érzem, hogy kevesebb vagyok mint mások és nem érek annyit vagy nem tudom hogy magyarázzam el. Meg félek társaságban enni.És van még tériszonyom is meg klausztofóbiám is... Szerintetek mi segítene?
2012. ápr. 16. 20:31
2/12 anonim válasza:
Határozottan szoc. fóbia. :/
Üdv sorstárs. :/
Érdemes vele pszichomókushoz fordulni, én is elhanyagoltam, nem foglalkoztam vele h írni se tudok mások előtt és egyre súlyosabb. :(
3/12 A kérdező kommentje:
Értem hát beszéltem erről anyával de azt mondta , hogy ezt magamba kell lerendeznem...
2012. ápr. 16. 20:46
4/12 anonim válasza:
Szerintem ha rosszabbodik akkor nem célszerű arra várni h majd elmúlik, mert öngerjesztő folyamattá válhat.
5/12 anonim válasza:
atyaúristenjézusszűzmária, ezt nehogy magadba rendezd le, mert tiszta antiszoc leszel. én is tök ilyen voltam, most, hogy járok szpichológushoz már sokkal jobb a helyzet. az ilyen dolgokhoz segítség kell, ezt nem rendezheted le magadban.
16L
6/12 anonim válasza:
Üdv sorstárs! Én ma voltam pszichológusnál vele. Nagyon sokat segített, már most. :) Ajánlom neked (nektek) is, hogy menj (menjetek) el egyhez.
7/12 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszokat!:) Hát rendben akkor beszélek még erről anyával..
2012. ápr. 16. 21:11
9/12 A kérdező kommentje:
Öhmm csak 12...
2012. ápr. 16. 21:23
10/12 anonim válasza:
akkor ne parázz, kinövöd, de azért beszéld meg anyukáddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!