Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Állandóan elvörösödök, néha...

Állandóan elvörösödök, néha már attól is, ha csak hozzám szólnak. Főleg váratlan szituációktól. Akkor nekem most szociális fóbiám van?

Figyelt kérdés
Vagy e kettő dolog még nem feltételezi egymást? Nem feltétlen szeretek olyan emberek között lenni, akiknek a jelenléte kellemetlen számomra. Ilyenkor érzem, hogy csak annyi kell hogy hozzám szóljanak, és már is rákvörös lesz az arcom, ég az egész fejem. Igyekszem leküzdeni, bár tény hogy valóban nincs sok önbizalmam. Hogy mire föl nincs, azt sajnos nem tudom. Semmi okom rá. De emellett segíthet valami vény nélküli gyógyszer is kilábalni a dologból? Régen nem voltam ilyen. De ördögi körbe kerültem. Sokszor attól vörösödök egyre jobban, hogy attól félek, nehogy elkezdjek vörösödni...

2012. jan. 10. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizonyos szitukban én is vagyok így, de nem unszimpatikus emberek előtt, hanem épp ellenkezőleg. Talán gondolatokkal lehetne ezt irányítani.
2012. jan. 10. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy és jól is áll, akkor nem baj.
2012. jan. 10. 15:12
 3/6 A kérdező kommentje:
24 éves nő vagyok és nekem borzasztó kellemetlen. :/
2012. jan. 10. 15:27
 4/6 anonim válasza:
Elmult azota a pirulasod?
2022. nov. 6. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem múlt el teljesen, de azért jócskán ritkult. Pedig hát eltelt azóta kereken 10 év, mióta a kérdést kiírtam.
2022. nov. 15. 08:26
 6/6 anonim válasza:
Na azért az nem rossz, én is 24 éves vagyok, pont annyi, ahány évesen kiirtad a kérdést, remélem javulni fog nálam is :( elvileg eritrofóbiának hívják ezt a nyavaját...
2022. nov. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!