Szociális fóbia és fogszabályzó? Meddig bírja az önbizalmam?
mikor egyedül vagyok az zavar hogy nincs társaság de ha társaságban, akkor pedig könnyen zavarba hoznak még olyanok is akinek nincs semmi rossz szándékuk felém
szal kb 1 hónap múlva leszek fogszabis és hát kérdeni sem kell mitől félek, egyenesen rettegek attól hogy hogyan akarnak majd kínos szituba hozni, mert gondolom lesz pár olyan ember az életem következő 1-2 évében
ezt olvasgattam és a tüneteket nézve eléggé jól magamra ismertem, nagyjából tudom is az okát miért alakult ki ez bennem, és próbálok változtatni az életfelfogásomon ,de rettentő nagy erő kell hozzá ,emiatt néha többnek is érzem magam ,hogy a gondom ellenére is sokszor tudok vidám lenni , (olyan mintha nagyon csúnya lenne a képed ,de te ennek ellenére is boldog lennél, valljuk be a legtöbb embernek nem menne)
szal mi a teendő ilyenkor? pszichológus vagy mi?
vagy ha már régóta járnék pszichológushoz, talán nem is félnék ennyire a fogszabitól mert már rég bevállaltam volna..egyedül az vett rá ,hogy elképzeltem magam 5 év múlva ilyen fogakkal meg önbizalommal, hát szörnyűű:\
18f
Nekem még nem volt fogszabályzóm, de már nem is lesz.
Van már láthatatlan fogszabályzás is:
Itt van a kép róla (nagyítsd ki): [link]
Vagy valami fogszínűt rakatnék be.
Én hozzá járok fogorvos (nem olyan drága és soha semmi se fáj nála). Lehet nála is van valami fogszínű lehetőség. Árlistája is van a neten: [link]
szoktam magam mellé képzelni a későbbbi magabiztos énemet, és tök jó látni hogy én ilyen leszek :D:D:D
szal úgy ,hogy szépek fogaim(mostani állapot vmi szörnyű ,a kiálló szemfogam miatt) már eltudom magam képzelni egy fokkal magabiztosabban, fogszabival meg egy fokkal kevesebb önbizalommal ,de azt mondják nem parás mint ahogy az első ,meglátom ,hogy csak 1-2 hét szar utána tök jó..
nekem már ki is van fizetve a porcelán fogszabim,szerencsére nem fém. ha lehetett vna mindenképpen láthattatlant próbáltam vna, de sztem túl nagy a torlódás
jah és amúgy nem vagyok csúnya ember
ha iszok akkor áhhh. olyan nyitott vagyok, a legnagyobb ökörségeken is nevetek ,iskolába meg megy a szorongás ezerrel:\
Az is segít az önbizalomba, hogyha egyszer fogod magad, nézel magadnak egy új frizurát: [link]
(itt le tudod kérni, hogy hosszú, rövidhaj, göndör, nem göndör stb...) Kinyomtatod és elmész egy fodrászhoz.
Elmész egy szépségszalonba és kérsz egy stresszoldó masszázs + egy kozmetikád. Megszedeted a szemöldököd.
Én csináltam már így végig szépségszalont. Utána megkönnyebbült.
Ha gyöngének, ócskának (bocsánat a kifejezésért) érzed magad, akkor elmész egy (ha lány vagy nőibe) fitnessterembe egy barátoddal és edzel gépeken. 1 óra után könnyedén, stressz nélkül fogsz kilépni. Garantálom!!! Jobb mint az aerobik vagy akármilyen ugri-bugri torna, mert a gépen a saját iramodban tudod magad csak hajtani, a saját magad által beállított súlyokkal. Tapasztalatból mondom.
Ezek egy kicsit segítenek abban, hogy többet foglalkozz magaddal jó értelemben és megelégedéssel fog eltölteni a megkönnyebbülés.
Ha csaj vagy akkor meg a fodrász és a kozmetika ki nem maradhat. Főleg egyszerre a csúcs, egy szemöldökigazítással. Kifested a szempillád (ne a szemhéjad!) és a figyelem a szádtól helyett a szemre fog irányulni. A rúzst felejtsd el, mert az a szád hangsúlyozza. Legfeljebb ajakírt használj. ---- persze ha nő vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!