Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magányos vagyok! Mit tegyek?

Magányos vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem,azóta nem találom a helyem,jó munkahelyem van,jól keresek,most elkezdtem nem RÉG egy sulit,eljárok ide oda,de semmi nem érdekel,akár mit csinálok ő jár a fejemben.Két lány is rám kattanva,jól néznek,rendesek,de nem érdekelnek.Semmi nem köt le..Egyszerűen sz.ar minden úgy ahogy van.Félre ne értsetek,nem nyavagok de tényleg ezt érzem..Semmi nem segít azon hogy elfeledjem,úgy érzem ha nem jön vissza hozzám,akkor nem lehetek boldok igazán.Nekem ő az igazi úgy érzem,és vele tudnám elképzelni az életem,most nyavajgó hülyének jövök le az írásom alapján,de tényleg ezt érzem.Semmi nem köt le és egyszerüen nélküle egy kalap sz.art sem ér semmi,ő volt aki mosolyt csalt az arcomra és vidámabbá tette az életem.Hogyan szerezhetném vissza őt?
2012. ápr. 13. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért szakított veled? Kérj tőle bocsánatot.
2012. ápr. 13. 19:30
 2/14 A kérdező kommentje:

ma 19:30

Nem tudom miért..szerintem ő sem.Igaz a vége fele voltak gondok,de nem olyan nagy eget rengető.Már bocsánatot kértem,küldtem neki egy levelet.Ő vissza írt és csak annyit mondott hogy hagyjam békén..nem értem miért,mert nem csaltam meg,nem bántottam.Igaz a vége fele voltak viták.Nem másért hagyott ott,mert azóta sincs senkije.Szóval ezért nem értem azegészet,mert azt mondom másért hagy ott legalább lenne egy indok..de még az sincs.kész vagyok teljesen

2012. ápr. 13. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:

Mikor történt a szakítás? Velem is most szakított a barátom és ugyanezek a gondolatok járnak a fejembe. Mikor az előző barátom szakított velem akkor is dettó ugyanezek...

Egy idő után jobb lesz, kapaszkodj meg a jó dolgokban. Hagyd a lányokat, úgyis egyenlőre csak az exedet fogod az összesben látni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Én is borzalmasan érzem magam, de megpróbálok felállni a helyzetből. A suli jó ötlet volt mindenesetre!

22L

2012. ápr. 13. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:

ma 19:33

Hát ez az hogy lassan 2 hónapja.De hidd el hogy nem tudom őt elfelejteni,szeretem!Ennyire még senkit nem szerettem soha!Első találkozón tudtam hogy ő az igazi...nem kell más és ezt komolyan mondom,és itt az idő sem segít,mert egyre jobban szeretem.Vissza kell szereznem!!

2012. ápr. 13. 19:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne erre koncentrálj, hogy vissza akarod őt szerezni hanem arra, hogy tovább akarsz rajta jutni!! Nem tudom mennyi idős vagy, nem írtad. Az, hogy folyton ezen lovagolsz, hogy csak ő csak ő akkor nem is fogsz túljutni. Hidd el nekem tudom miről beszélek. Teljesen felesleges dolog ez. Határozd el és jobb lesz. Én is szenvedek, de elhatároztam, hogy túljutok mert most én vagyok a fontos. A saját érdekeidet nézd. Közhely, de jön még lány akit így fogsz szeretni... remélem nekem is jön a herceg:)
2012. ápr. 13. 19:40
 6/14 A kérdező kommentje:

ma 19:40

De nem akarok túljutni,mert ennek a kapcsolatnak még van jövője,vagy is lehetne.Nézd 26 éves vagyok,volt már pár barátnőm,de számomra ő testesíti meg a nőt!Ezt sajnos nem tudom így megfogalmazni,talán úgy mondanám,ő benne volt meg így minden összegyúrva ami számomra ideállis.Volt jó pár barátnőm,ezért már van viszonyítási alapom,tehát tudom hogy miről van szó és miről beszélek.

2012. ápr. 13. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak épp nem elég ha te azt érzed, hogy ő a tökéletes és, hogy ennek a kapcsolatnak van folytatása. Hagyd békén, ha nem rohansz utána, talán ő is rájön. Ha meg nem, akkor sajnos tényleg nem ő a nagy ő.
2012. ápr. 13. 19:49
 8/14 A kérdező kommentje:

ma 19:49

Békén hagyom,eddig is azt tettem,múltkor küldtem neki egy sms-t,és ennyi történ,rá egy hétre pedig küldtem neki egy levelet.Azóta nem kerestem.Igen vagy vissza jön vagy nem,ugyanakkor pedig néha nem tudom eldönteni hogy melyik lenne jobb,ha keresem és megpróbálom visszahódítani vagy pedig megvárom amíg ő keres.Mert valljuk be a nők elvárják hogy a férfi kezdeményezzenés lehe hogy ő már csak azért sem fog,mivel ő szakított velem és már lehet hogy büszkeségből sem teszi mind ezt. és lehet hogy arra vár hogy én nyomuljak jobban.Sokan azt állítják ismerősök,hogy így akar magához vissza húzni hogy elküld a francba,és ezzel arra akar késztetni hogy küzdjek érte.Szóval nem tudom mivel teszek jót és mivel nem.

2012. ápr. 13. 19:54
 9/14 anonim válasza:

Komolyan nem értem az embereket. Itt van ez az eset. Mások is vannak úgy, hogy szakítottak a barátnőjükkel, de nincs jó állásuk, jó keresetük és még csak rájuk sincs kattanva két bombanő, mégsem nyavalyognak. Túllépnek az egészen és talpra állnak, keresnek új kapcsolatot.

A helyes válasz most az lenne, hogy jól megsajnálunk. Nyilván az együttérzést keresed, ezért írtál, nem pedig választ vársz. De légy már férfi! Hogy visszaszerezd, ahhoz is férfinak kell lenned, határozottnak, eltökéltnek.

2012. ápr. 13. 21:51
 10/14 A kérdező kommentje:

ma 21:51

Nem sajnálatot várok!!Hanem választ!!Arra várnék de nem nagyon jött..

2012. ápr. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!