Segíteni szeretnék édesanyám magányán, de hogyan?
Én nálunk is ez a helyzet de megoldódott azóta jár festő tanfolyamra és nagy sikereket ért el.
Jár kirándulni az úgymond ő korosztályával szinte alig van rám ideje minden nap csinál valamit, :)
Nyugdíjasklubb?? Ahol 8-16-ig vannak programok?
Vöröskeresztben segíteni? Nyugdíjast ellátni,vásárolni neki?? Ezt a családsegítőben,az önkormányzaton megmondják.
Az én meglátásom az, hogy édesanyád problémáján csak ő maga tud segíteni. Programokat kitaláni ő maga tudna leginkább saját magának, hiszen csak ő tudhatja igazán, hogy mi érdekli a legjobban. Ezért szerintem - ha eljön az ideje - költözz csak el nyugodtan. Aztán ha nagyon magára marad, előbb-utóbb úgyis rákényszerül, hogy valami értelmes elfoglaltságot keressen magának.
De csak azért, mert aggódsz anyukád magányossága miatt, ezért nehogy elhalaszd az összeköltözést a társaddal. Hiszen neked is csak ez az egy életed van, és most van itt az ideje a családalapításnak.
Ha édesanyád egy fiatalos, tettrekész személy, akkor hidd el, meg fogja találni a számára legjobb elfoglaltságot. Mi itt csak ötletelni tudunk. ( szabás-varrás tanfolyam, nyugdíjas fitness, szakkörök, utazások, )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!