Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt édesanyám?

Miért csinálja ezt édesanyám?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok. Rengeteg barátom van, akikkel szívesen megyek ide-oda. Nem járok el bulizni, nem iszom, nem dohányzom. Édesanyám ennek ellenére mindig problémát csinál belőle, ha én nem vele vagyok, hanem a barátaimmal lógok. Ha elmegyek valahova veszekedni kezd velem, hogy én semmibe veszem őt stb. Most is például azért nem szól hozzám, mert délután megyek el az egyik barátnőmmel. Egy héten max csak 1-2x megyek el, hiszen még tanulok. A suliban jó az átlagom, nincs rám panasz. Édesanyám mégis megsértődik rám, ha elmegyek. Hiába próbálom vele megbeszélni, rávágja, hogy nem érdekli. Mégis mit tehetnék, már lelkiismeret furdalásom van az miatt, ha elmegyek itthonról.

19/L

2012. márc. 25. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
30%

Mi lenne ha ezentúl anyukáddal is elmennél néha ide-oda?Lehet jót tenne,ha közös programot csinálnátok!Biztos örülne neki!

Én anyám is ilyesmi volt,csak én még kevesebbszer találkoztam a barátnőkkel mint te!Sosem kedvelte egy barátnőm sem.Valahoy irigyelte őket tőlem,mert neki sosem voltak barátai,felnőtt korában sem...

2012. márc. 25. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

> Hiába próbálom vele megbeszélni,

> rávágja, hogy nem érdekli.

Téged se érdekeljen.

> Mégis mit tehetnék, már lelkiismeret furdalásom van az

> miatt, ha elmegyek itthonról.

Ezt akarta elérni.

2012. márc. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!