Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy édesanyám úgy...

Normális, hogy édesanyám úgy facebookozik mint valami 12 éves?

Figyelt kérdés

Nemrég a koleganőivel csináltak facebookot... Azóta mindenféle gyerekes, önsajnáltatós, vagy éppen "néha az embernek jó a kedve, néha pedig nem" tipusú idézeteket küldözgetnek egymásnak, mindent lájkolnak, többszáz képük van, amit telejelölgetnek ismerősökkel, bökdösik egymást, és mindenkinek mindenféle istenverte meghívót küldözgetnek fos játékokra, eseményekre, ahova ők se mennek el, mindent kommentálnak. Aztán ha valakinek nemtetszik egy képe vagy kiírása, felhívják egymást és kitárgyalják, hogy úristen hogy rakhat ki ilyet, ássa el magát, meg ilyenek. Visítva röhögnek a monitor előtt, mikor meglátják hogy valaki belepislogott az egyik képbe. Amiből én 12 évesen kinőttem, azt édesanyám 45 évesen kezdte el.

Ez engem nem is zavarna, de amióta ez van, őt nem érdekli ha az egész ház egy trágyadomb, se az ha nincs kimosva ruha, se semmi ilyesmi, csak a rohadt laptop. Hazajön a munkából, és egyből leül elé. Persze eddig is segítettem a házimunkában sokat, de mostanra már szinte mindent én csinálok, mert ha nem csinálom meg, tudom hogy nem fogja senki. Egyetlen pozitívum, hogy főzni is egyre jobban megtanultam, bár erről még nem mindig szokott elfelejtkezni. Vezető beosztásban dolgozik egy normális munhakelyen, és pénz szűkében sem vagyunk egyáltalán. Ez normális, vagy egy elkényeztetett hálátlan kölyök vagyok?

16F

2012. márc. 10. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
úristen! hát ez nem vmi normális! ugy látszik h anyukád most éli második gyerkkorát :/
2012. márc. 10. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

De cuki vagy!

Csak ennyit mondok: én 28 vagyok, már nem otthon élek, van két gyerekem is.Na és az én anyukám töktotál ugyanezt csinálja, mint a tiéd.

Úgyhogy egy jót kuncogtam a kérdéseden:) Mondanám, hogy kinövik, de anyum már elég rég regisztrált, és még mindig nem unta meg...

2012. márc. 10. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Az én anyám ugyanezt csinálja,de ráadás h olyan buta h nem tudja használni a kijelentkezés gombot...
2012. márc. 10. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Még a kérdést elolvastam elnevettem magam. Tudom nem vicces , de...

Lehet , hogy csak téged akar megdolgoztatni. :)

Amúgy lehet ,hogy kiskorában nagyon elzárkózott volt és most tombolja ki magát. A kolléganői is ezt csinálják??

Nem tudom lehet , hogy csak jó fej anyuci akar lenni.

Az egyik ismerősömnek is ezt csinálta az anyukája csak azért , hogy jobban megértse a gyerekét...

Ha elég bátor vagy kérdezd meg anyudtól ,hogy mi ez a nagy facebook őrület. Én ezt tenném.

2012. márc. 10. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

45 éves, 20 évig gondolom "anyuka" meg "asszonyka" volt, most ki akar törni ebből, és újra akarja élni a felhőtlen fiatalságot.

Hagyd rá!

Nagyon aranyos vagy, hogy a jó oldalát nézed ennek, hogy megtanulod a házimunkát.

Ez igaz, és a hasznodra is lesz később.

2012. márc. 10. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
fúúú szegény átérzem a helyzeted nekem detto ugyanez a nagymamám istenem 62 éves és facebookozik, netezik totál bevan pörögve és mégnemis lenne baj de túlzásokba eesik és azt hiszi 20 éves tehát már egyáltalán nemnormális amit művel hidd el ez rosszabb.
2012. márc. 12. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!